Menu
Holland America Line

De Holland America Line (hal)

De geschiedenis van de Holland America Line (HAL) gaat terug naar de emigratiejaren in de jaren 50 en 60 van de vorige eeuw. De Holland America Line is ook een van de eerste rederijen die cruises naar Alaska en de maritieme provincies in Oost Canada aanbiedt.

Cruises naar Alaska:

Als pionier in cruises naar Alaska heeft de Holland America Line het grootste aanbod in deze regio. De meest geboekt cruise door ons is de Inside Passage cruise die begint en eindigt in Vancouver. Goed te combineren als toevoeging op een camper- of autoreis. Bekijk bijvoorbeeld ook eens onze Cruise camper combinatie.

Prijsindicatie: Deze cruises zijn los te boeken vanaf Euro 839,- per persoon op basis van een binnenhut. Wij hebben echter vaak leuke aanbiedingen als onderdeel van een complete pakketreis.

HAL-Vancouver-SkagwayFishing bear

Dezelfde cruise is ook te boeken heen en weer vanuit Seattle. Daarnaast heeft de Holland America Line ook cruises die beginnen in Vancouver of Seattle en eindigen in Seward. Deze doet vrijwel dezelfde stops aan als de Inside Passage cruise, maar geeft de mogelijkheid er een meerdaags landarrangement aan vast te plekken om het binnenland van Alaska en Yukon Territory te ontdekken. Bezoek het indrukwekkende Denali National Park of het historische dorp Dawson City. En geloof ons, authentieker gaat u een goudzoekersdorp niet vinden. Prijsindicatie: Op basis van een binnenhut kunt u een dergelijke cruistetour al boeken vanaf Euro 2099,- per persoon.

HAL-route 2Cruise door Canada

Cruises in het oosten van Canada en New England:

Wel eens een beluga walvis in het wild gezien? De kans is aanwezig wanneer u een cruise boekt in het oosten van Canada en de Verenigde Staten. De Holland America Line biedt verschillende combinaties in het oosten tussen Boston en Montreal. Aanschouw de kleurenpracht van de geel-rode bossen in het najaar en bezoek historische havenplaatsen als Halifax en Franstalig Quebec City, een meer dan 400 jaar oude stad met straatjes die in Parijs niet zouden misstaan.

Prijsindicatie: Deze cruises zijn mogelijk vanaf Euro 719,- per persoon op basis van een binnenhut.

HAL-montreal-bostoncruise-amerika-canada

Voor meer informatie over de mogelijkheden, bel of mail ons of kijk voor onze combinatie reizen op www.gocanadaonline.nl »»

GoCanadaOnline