Menu

Groepsreizen Canada

Voor dit zomerseizoen hebben wij een serie mooie begeleide 2-weekse rondreizen geselecteerd met Nederlandstalige reisleiding. De groepen bestaan uit niet meer dan 10 personen en er wordt gereisd per comfortabele minibus.

Er wordt gereisd per comfortabele minibus.

Geen lange dagen met grote groepen die van A naar B racen, maar flexibele dagprogramma's met tijd genoeg om overal te rustig te genieten van al de mooie plekken die worden aangedaan.

Er wordt overnacht in overwegend 4-sterren accommodaties en bijna alles is inclusief. Transfers van en naar de luchthaven, excursies, etc.etc. Er hoeft niets zelf geregeld te worden.

Het zijn 2-weekse arrangementen van Calgary naar Vancouver of andersom. Ze zijn vrij makkelijk te verlengen door er een week aan te plakken. Dit kan aan het begin of aan het eind. Een relaxte week met een huurauto in een leuk hotel op Vancouver Island bijvoorbeeld.

Online boeken?
Ga voor onze actuele overzicht groepsreizen naar onze online bookingssite!: www.gocanadaonline.nl.
GoCanadaOnline

De groepen bestaan uit niet meer dan 10 personen.

Kortom, deze door ons geselecteerde rondreizen zijn ideale combinatie van kwaliteit en comfort en zijn makkelijk te verlengen of in te passen in een langere reis door Canada.

Voor info en prijzen: