Hello, nice to meet you!

Op zoek naar een helpende hand bij het samenstellen van die bijzondere reis door Canada? Zoek niet verder.
Hallo, hier zijn we; het GoCanada team. Een enthousiast team dat gedreven wordt door passie, kennisen meer dan 20 jaar Canada ervaring. Samen stellen wij jouw droomreis samen!
Een reis op maat die helemaal voldoet aan jouw wensen. Neem vrijblijvend contact op en slaap zelf binnenkort in die stoere camper op dat orka eiland of in die kleinschalige accommodatie in dat mooie fjord. ... Lees meer

🍁Persoonlijk advies en no-nonsense 🍁Onvergetelijke reizen op maat 🍁Jarenlange Canada ervaring 🍁Handige GoCanada app en campinggidsen

Zoek een reis door Canada

Na al jarenlang werkzaam te zijn in de reisbranche zit ik nu op mijn plek bij de leukste specialist van Nederland: GoCanada. En laten we eerlijk zijn, wie wil zich nu niet specialiseren in het mooiste land ter wereld?

“Wie wil zich nu niet specialiseren in het mooiste land ter wereld?”

Na jarenlang alle landen ter wereld verkocht te hebben, merk ik hoe fijn het is om je op één te focussen. Normaal weet je van alle landen een beetje. Nu van één land heel veel. Al moet ik nog een hoop leren en verkennen; elke week word ik een stukje meer Canada specialist. Mijn camperreis naar Vancouver Island met mijn collega Suzanne hielp daar natuurlijk ook bij.

Mijn bezochte provincies, territories en omliggende Amerikaanse staten: British Columbia en Ontario

Astrids tips

Tip 1: Denk ook eens aan een 4x4 truck camper als je wat avontuurlijk bent. Dan mag je ook de gravel roads op en verdubbel je het gebied waar je kunt reizen.
Tip 2: Neem een Deryan tent mee als je met een baby of klein kind reist. Ook heel makkelijk te gebruiken in een camper!

Kippenvel momentjes

Oog in oog met mijn eerste beer. Al weet ik niet zeker of hij mij ook zag.
Voor het eerst rijden in een camper. De eerste 5 minuten zijn spannend, de rest van de reis gaat vanzelf in het ruime Canada.

Astrids album

Onze Nieuwsbrief

De nieuwsbrief die u wel wilt ontvangen! Op de hoogte blijven van nieuwtjes, aanbiedingen, wegbrengspecials en ander GoCanada nieuws? Schrijf uzelf dan in voor de GoCanada nieuwsbrief.

Waar kennen we GoCanada toch van?