Menu

Autorondreizen in Canada - Iedereen een eigen Canada belevenis!

Een autorondreis door Canada plannen en boeken is vaak een heel proces. De meeste aanvragen ontvangen we voor het populaire British Columbia, maar vergeet niet dat bijvoorbeeld ook Ontario en Nova Scotia zich uitstekend lenen voor een mooie autorondreis!

Ben je op zoek naar nog meer ‘remoteness’? Dan is wellicht een combinatie van Yukon en Alaska iets voor jou. Altijd al een keer de Demster Highway willen rijden om vervolgens te overnachten in het Eagle Plains hotel? Laat het ons weten, we kunnen er uit persoonlijke ervaring met veel plezier over vertellen!

Er is in Canada een breed aanbod aan accommodaties en wij hebben er zelf al veel uit mogen proberen dus of je nu op zoek bent naar die verborgen cabin in de bossen of dat betaalbare hotelletje in het dorp, we weten altijd wel iets te vinden wat bij je past.

Autoreizen door in CanadaAutoreizen door in CanadaAutoreizen door in Canada
Autoreizen door in CanadaAutoreizen door in CanadaAutoreizen door in Canada

Een groot deel van onze ervaringen zijn uiteraard al verwerkt in ons aanbod en dat zie je dan ook vertaald in onze ‘basis’ rondreizen in onze webwinkel. Zit er niet precies tussen wat je zoekt omdat je graag een aantal dagen langer/korter wilt of net even een ander dorp wilt aandoen? Laat het ons weten en dan werken we met plezier een reis op maat voor je uit!

Meer informatie over onze autorondreizen:

Klik hier voor een overzicht van al onze zelf samengestelde rondreizen in Oost en West Canada »»