Zoek een reis door Canada

Vakantie Canada 2023

Naar Canada in 2023

We zitten aan het eind van boekingsseizoen 2022, maar we ontvangen inmiddels ook al veel aanvragen voor 2023.

We kunnen weer adviseren, inspireren en helpen de mooiste rondreizen samen te stellen en dat doet ons goed en geeft veel hoop. 2023 belooft een mooi jaar te worden voor het gastvrije Canada, maar ook een populair jaar. De geschiedenis leert dat na onrustige periodes met name de veilige bestemmingen populair zijn.

Ons advies is dan ook om er bijtijds mee aan de slag te gaan. Laat ons weten welke ideeën er leven en wij zullen reageren met een passende offerte.

Zo hebben we de prijzen van onze camperverhuurders Fraserway, Canadream en Cruise Canada inmiddels binnen. Ook de Holland America Line heeft de tarieven voor 2023 inmiddels bekend gemaakt en onze Cruise Camper Combi 2023 staat ook al online. Zo ook onze eerste 3-weekse camperaanbieding. Boek drie weken onze vroegboek aanbieding en ontvang gratis een lidmaatschap van Harvest Hosts en Boondockers Welcome.

We wensen u veel inspiratie en zien uw aanvraag of boeking graag tegemoet.

Gezellige en bovenal gezonde groet van het GoCanada team

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Vraag een offerte aan

Onze Nieuwsbrief

De nieuwsbrief die u wel wilt ontvangen! Op de hoogte blijven van nieuwtjes, aanbiedingen, wegbrengspecials en ander GoCanada nieuws? Schrijf uzelf dan in voor de GoCanada nieuwsbrief.

Waar kennen we GoCanada toch van?