Zoek een reis door Canada

Vakantie Canada 2022

Naar Canada in 2022

We zitten nog middenin boekingsseizoen 2021 en zijn druk met het beantwoorden van vragen en omboeken van reizen. Maar we ontvangen inmiddels ook de eerste vragen over reizen in 2022 en de eerste offertes en boekingen zijn al gemaakt.

We kunnen eindelijk weer adviseren, inspireren en helpen de mooiste rondreizen samen te stellen en dat doet ons goed en geeft veel hoop. 2022 belooft een mooi jaar te worden voor het gastvrije Canada, maar ook een populair jaar. De geschiedenis leert dat na onrustige periodes met name de veilige bestemmingen populair zijn.

Ons advies is dan ook om er bijtijds mee aan de slag te gaan. Laat ons weten welke ideeën er leven en wij zullen reageren met een passende offerte. Iedereen die voor 1 augustus 2021 een reservering maakt voor 2022 bij GoCanada ontvangt het splinternieuwe boek ‘O Canada’ van Mart Smeets. We weten namelijk dat het nog ver weg is en dan kunt u in de tussentijd uzelf al een beetje inlezen in de cultuur van die ‘vriendelijke reus’ Canada.

Zo hebben we de prijzen van onze camperverhuurdersFraserway, Canadream en Cruise Canada inmiddels binnen. Ook de Holland America Line heeft de tarieven voor 2022 inmiddels bekend gemaakt en onze Cruise Camper Combi 2022 staat ook al online. Zo ook onze eerste 3-weekse camperaanbieding. Boek drie weken onze vroegboek aanbieding en ontvang gratis een orka excursie in het meest orka rijke gebied ter wereld, het Broughton Archipelago Park.

Dus laten we elkaar weer een beetje vooruit laten kijken en vraag een offerte aan voor een reis naar Canada. U kunt ook alweer een afspraak maken op ons kantoor. Met een beetje gepaste afstand komen we een heel eind.

En nogmaals, iedereen die voor 1 augustus bij ons een reis boekt voor 2022 ontvangt dat leuke nieuwe boek van Mart Smeets. Ook als het een omboeking uit 2020 of 2021 betreft… uiteraard.

Hoop doet leven!

Gezellige en bovenal gezonde groet van het GoCanada team en veel leesplezier met Mart

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Vraag een offerte aan

Onze Nieuwsbrief

De nieuwsbrief die u wel wilt ontvangen! Op de hoogte blijven van nieuwtjes, aanbiedingen, wegbrengspecials en ander GoCanada nieuws? Schrijf uzelf dan in voor de GoCanada nieuwsbrief.

Waar kennen we GoCanada toch van?