Zoek een reis door Canada
Excursies

Mee met de postboot

Op verschillende plekken op Vancouver Island worden de afgelegen dorpen, houthakkerskampen en viskwekerijen nog bevoorraad met authentieke vrachtschepen. Ze varen gemiddeld 2x per week langs deze afgelegen plekken en u kunt mee.

Neem bijvoorbeeld de Uchuck III. Een 70 jaar oude mijnenveger die vanaf Gold River de Nootka Sound aandoet. Onderweg zijn er stops in afgelegen First Nation dorpen zoals Yuquot en Kyuquot.

Prachtig gelegen tussen de afgelegen regenwouden aan de westkust en vol van historie. De dorpen zijn te bezoeken en er zijn vele verhalen die er verteld worden. Wist u bijvoorbeeld dat de Engelsen en de Spanjaarden een robbertje hebben gevochten in de Nootka Sound? Meer zien, kijk bij voorbeeld eens naar de aflevering van Erica op Reis. Erica bezoekt met de Uchuck III Yuquot en hoort de mooiste verhalen van het lokale opperhoofd.

Ook met een oud vrachtschip? Vraag ons naar de mogelijkheden.

Impressie

Onze Nieuwsbrief

De nieuwsbrief die u wel wilt ontvangen! Op de hoogte blijven van nieuwtjes, aanbiedingen, wegbrengspecials en ander GoCanada nieuws? Schrijf uzelf dan in voor de GoCanada nieuwsbrief.

Waar kennen we GoCanada toch van?