Menu

Wintersport Canada

Wintersport in Canada Het vooroordeel dat skiën in Canada duur is, kunnen wij snel wegnemen. Zoals u zult ontdekken is de gemiddelde skivakantie, incl. vlucht, transfer en accommodatie goedkoper dan menig skivakantie in Europa. Gecombineerd met de meters sneeuw die er vallen is dit het perfecte alternatief voor de drukke skivakantie in Oostenrijk of Frankrijk. Waarom 10 uur in de auto als je na 10 uur vliegen ook in de Rocky Mountains kunt zitten, en dat zeer sneeuwzeker met gastvrije Canadezen en geen rijen voor de lift.

Online boeken?
Bezoek ook onze speciale website met online boekbare pakketreizen en speciale aanbiedingen: www.gocanadaonline.nl.
GoCaadaOnline
Neem nu contact met ons op voor uw prijsopgave! Ons telefoonnummer is 035 7503225 of mail naar wintersport@gocanada.nl

Whistler
Whistler De belangrijkste wintersportgebieden in Canada zijn eigenlijk onder te verdelen in drie gebieden. De meest bekende is Whistler, gelegen aan de west-kust van Canada op 1,5 uur rijden van Vancouver. Dit grootste skigebied van Noord-Amerika staat bekend om zijn uitgaansleven, is volledig ski-in / ski-out en was gastheer van de Olympische spelen 2010.
Meer informatie & boeken »

Banff / Lake Louise
Banff / Lake Louise Het tweede skigebied van Canada zijn eigenlijk 3 kleinere gebieden gelegen in de Rocky Mountains rond de dorpen Banff en Lake Louise. Deze skigebieden liggen op 2 uur rijden van Calgary en liggen middenin de overweldigende Rocky Mountains. Ze vallen op door de perfecte sneeuwcondities, rust en overweldigende natuur. Alle drie de gebieden, Banff Mount Norquai, Sunshine Village en Lake Louise zijn vanuit de dorpen te bereiken via gratis shuttle busjes en zijn vallen allemaal onder de zelfde 'tri-area' skipas.
Meer informatie & boeken »

Boek online of laat u adviseren door één van onze reisadviseurs. Wij hebben elke skigebied in Canada geprobeerd en kunnen u ook meer vertellen over de kleinere gebieden zoals Panorama, Kicking Horse Resort, Fernie, Kimberly en Mont Tremblant in Quebec. Wilt u meer weten of bijvoorbeeld heliskiën, snowmobiel rijden of een skisafari samen laten stellen; bel onze Canada reis infolijn: 035 750 3225