Hello, nice to meet you!

Op zoek naar een helpende hand voor het samenstellen van die bijzondere reis door Canada? Zoek niet verder.
Hallo, hier zijn we; het GoCanada team. Een vrolijk dreamteam dat gedreven wordt door passie, kennis
en meer dan 20 jaar Canada ervaring. Samen stellen wij jouw droomreis samen! Neem contact op en slaap zelf binnenkort in die
stoere camper op dat orka eiland of in die kleinschalige accommodatie in dat mooie fjord. ... Lees meer

√ First off all… In love with Canada
√ Persoonlijk advies en no-nonsense
√ Onvergetelijke en bijzondere reizen op maat
√ Jarenlange ervaring met reizen door Canada
√ Handige GoCanada App en eigen campinggidsen

Zoek een reis door Canada
Excursies

Kajakken met orka's

Als er ergens in de wereld goed kan worden gekajakt, dan is het wel rond Vancouver Island. Met name aan de oostkant van het eiland (de luwzijde) is het water mooi vlak en helder.
Meer en meer wordt de kajak gezien als dé manier om Canada vanaf het water te zien. Het is niet alleen zeer milieu- en diervriendelijk, maar door de stilte en de rust een hele andere ervaring dan in een gemotoriseerde boot. Daarnaast is het stabiel en makkelijk waardoor ook kleine kinderen mee kunnen. Veel kajakbedrijven hebben bij voorbeeld grote tandemkajaks waar de kids goed tussenin passen.
Wij zelf zijn erg enthousiast over het Desolation Sound Marine Park. Dit prachtige watergebied wordt benaderd vanuit Lund en is een verzameling prachtige eilanden, baaitjes en fjorden. Er zwemmen zeehonden, otters en af toe zelfs een orka of bultrug walvis. Onder vakkundige leiding van onze ‘GoCanada vriend’ John Hermsen van Footprint Nature Explorations is dit een onvergetelijke ervaring. Bijtijds reserveren, want het aantal kajaks is niet onbeperkt. Zie John in actie in het volgende filmpje.Over orka’s gesproken, '3 op reis' gezien met Evi? Zij heeft echt tussen de orka’s gepeddeld. Dit hebben we mede georganiseerd en is allemaal gefilmd vanuit het pittoreske dorpje Telegraph Cove. Bekijk hier deze aflevering en laat u inspireren door de prachtige beelden (en tranen) van Evi in de kajak.

Nieuwsgierig geworden? Bel of mail ons voor meer informatie en we voegen graag een onvergetelijke kajaktour toe aan uw rondreis

Impressie

Onze Nieuwsbrief

De nieuwsbrief die u wel wilt ontvangen! Op de hoogte blijven van nieuwtjes, aanbiedingen, wegbrengspecials en ander GoCanada nieuws? Schrijf uzelf dan in voor de GoCanada nieuwsbrief.

Waar kennen we GoCanada toch van?