Hello, nice to meet you!

Op zoek naar een helpende hand bij het samenstellen van die bijzondere reis door Canada? Zoek niet verder.
Hallo, hier zijn we; het GoCanada team. Een enthousiast team dat gedreven wordt door passie, kennis en meer dan 20 jaar Canada ervaring.
Samen stellen wij jouw droomreis samen! Een reis op maat die helemaal voldoet aan jouw wensen.

Combineer in Canada!
Wil ik een cruise of een camper? Ga ik met de trein of met een stoere 4x4? Bij GoCanada weten we daar wel raad mee!
We combineren het gewoon. Bij ons kun je voor alles terecht en we helpen je graag met het samenstellen van mooie (combinatie) reizen.
En voor de vroege vogels die in 2025 al weg willen? Vraag nu al een prijsopgave aan en profiteer als eerste van de beschikbare tarieven.
Lees meer over vroegboek 2025.

Cruise top 4 Holland America Line
Dat cruisen rond Canada leuk is wisten we wel… maar welke cruise kies je en welke combinaties kun je maken? Ter inspiratie hebben we een mooie
top vier samengesteld van veel geboekt cruise combinaties die nog beschikbaar zijn voor deze zomer of dit najaar. Lees meer over onze mooie Cruise Top 4.

Onze reizen naar Canada
Met het aanbod op onze website hopen wij je te inspireren. Wij stellen alle reizen samen op basis van jouw wensen.
Laat ons weten wat je wensen zijn en wij gaan graag de uitdaging aan om je verwachtingen te overtreffen.

Zoek een reis door Canada
accommodaties

Tigh-Na-Mara Resort

Eén van de meest toonaangevende accommodaties op Vancouver Island is Tigh-Na-Mara Resort in Parksville. Dit prachtig gelegen resort is van alle gemakken voorzien en beschikt over een spa, zwembad, heerlijk restaurant (de chef is er al bijna 30 jaar) en een gezellige bar.

Het resort ligt lommerrijk verspreid tussen de prachtige bomen pal aan het strand. De meeste kamers zijn 1- of 2-bedroom suites of standaard kamers verspreid over drie gebouwen, waarvan de meeste met prachtig uitzicht over het water van de ‘Strait of Georgia’. Verspreid over het terrein zijn er ook ruime, rustieke cabins te boeken, ideaal voor families.

Vanwege de centrale ligging, de diversiteit aan kamers en de goede kwaliteit, boeken we deze accommodatie vaak voor een wat langer verblijf. Vanaf het Tigh-Na-Mara Resort kunt u prima kortere uitstapjes maken naar bij voorbeeld de eeuwenoude bomen van Cathedral Grove of een stuk de Ocean Route rijden langs de kust.
We hebben hier zelf geslapen, dus bel gerust om onze persoonlijke ervaring te horen.

Onze Nieuwsbrief

De nieuwsbrief die u wel wilt ontvangen! Op de hoogte blijven van nieuwtjes, aanbiedingen, wegbrengspecials en ander GoCanada nieuws? Schrijf uzelf dan in voor de GoCanada nieuwsbrief.

Waar kennen we GoCanada toch van?