Zoek een reis door Canada
accommodaties

Tigh-Na-Mara Resort

Eén van de meest toonaangevende accommodaties op Vancouver Island is Tigh-Na-Mara Resort in Parksville. Dit prachtig gelegen resort is van alle gemakken voorzien en beschikt over een spa, zwembad, heerlijk restaurant (de chef is er al bijna 30 jaar) en een gezellige bar.

Het resort ligt lommerrijk verspreid tussen de prachtige bomen pal aan het strand. De meeste kamers zijn 1- of 2-bedroom suites of standaard kamers verspreid over drie gebouwen, waarvan de meeste met prachtig uitzicht over het water van de ‘Strait of Georgia’. Verspreid over het terrein zijn er ook ruime, rustieke cabins te boeken, ideaal voor families.

Vanwege de centrale ligging, de diversiteit aan kamers en de goede kwaliteit, boeken we deze accommodatie vaak voor een wat langer verblijf. Vanaf het Tigh-Na-Mara Resort kunt u prima kortere uitstapjes maken naar bij voorbeeld de eeuwenoude bomen van Cathedral Grove of een stuk de Ocean Route rijden langs de kust.
We hebben hier zelf geslapen, dus bel gerust om onze persoonlijke ervaring te horen.

Onze Nieuwsbrief

De nieuwsbrief die u wel wilt ontvangen! Op de hoogte blijven van nieuwtjes, aanbiedingen, wegbrengspecials en ander GoCanada nieuws? Schrijf uzelf dan in voor de GoCanada nieuwsbrief.

Waar kennen we GoCanada toch van?