Zoek een reis door Canada

Accommodaties in Canada

Hotels, Mountain Lodges en Resorts, Cabins en B&B’s

Canada is een ‘rondreis land’ bij uitstek met een grote diversiteit aan accommodaties. Van toeristenklasse hotels tot en met de mooiste resorts langs de kust, er is keuze genoeg! Links in het menu een kleine greep uit onze accommodaties en hieronder wat meer algemene info. Neem echter gerust contact met ons op, door te praten kunnen we exact de juiste accommodatie vinden die bij u past. We stellen een mooie rondreis voor uw samen met een leuke mix van typisch Canadese accommodaties! Samen met uw persoonlijke ‘roadbook’ wordt.

Resorts


Bent u op zoek naar een mooi resort aan de Sunshine Coast of op Vancouver Island, laat het ons weten! We hebben een grote keuze aan diverse prachtige accommodaties langs de kust. Denk aan resorts zoals het Long Beach Resort in Tofino, het Desolation Resort in Lund (BNN op reis 2013) of de Knight Inlet Lodge drijvend tussen de beren in de ´Knight Inlet´. We kunnen ze allemaal aanbieden en hebben scherpe tarieven voor vrijwel elk resort langs de Canadese westkust. Bijna alle resorts hebben we ook bezocht en kunnen we uit ervaring over vertellen

Cabins


Meer Canadees dan een cabin kan het bijna niet. Deze typisch Canadese ‘log’ huisjes zijn tekenend voor het Canadese landschap en overal te huur. Erg leuk en ze geven je echt het gevoel dat je midden in de natuur overnacht. We hebben cabins in de Rocky Mountains, zoals de Tekarra Lodge in Jasper of Baker Creek bij Lake Louise, maar we kunnen ze ook aanbieden op Vancouver Island, zoals bi jvoorbeeld de mooie cabins van Browns Bay Resort. Let wel op, er wordt vaak gedacht dat cabins de goedkoopste manier zijn van overnachten in Canada, maar dit is niet altijd zo. Veel cabins zijn wat duurder dan een hotelkamer, maar u kunt er wel met meer personen in en u kunt er vaak zelf koken waardoor u niet in restaurants hoeft te eten. We hebben op onze website ook voorbeeldrondreizen met cabins.

Mountain Lodges


De Canadese Rocky Mountains staan bekend om de mooiste Mountain Lodges van Noord Amerika. Zoals het indrukwekkende Banff Springs Hotel (bekend van All You Need is Love Kerstspecial 2013), de afgelegen Skoki Lodge of de prachtig gelegen Num-Ti-Jah Lodge, we kunnen ze allemaal aanbieden! Stuk voor stuk iconen en een ware belevenis om te overnachten. Informeer naar de prijzen of voeg ze toe aan uw rondreis door West-Canada.

Hotels en Bed and Breakfast


Naast de prachtige accommodaties hierboven hebben we ook veel standaard hotels en leuke bed and breakfast adressen. Kijk op https://www.gocanada.nl/autorondreizen voor onze mooie rondreizen of neem contact met ons op voor onze rondreizen op maat. We kunnen samen met u een reis samenstellen met een leuke mix van Canadese accommodaties en een persoonlijk roadbook er bij! Maak een afspraak op ons kantoor in Naarden voor een persoonlijk advies.
Resorts
Bent u op zoek aan mooi resort aan de Sunshine Coast of op Vancouver Island, laat het ons weten! We hebben een grote keuze aan diverse prachtige accommodaties langs de kust. Denk aan resorts zoals het Long Beach Resort in Tofino, het Desolation Resort in Lund (BNN op reis 2013) of de Knight Inlet Lodge drijvend tussen de beren in de ´Knight Inlet´. We kunnen ze allemaal aanbieden en hebben scherpe tarieven voor vrijwel elk resort langs de Canadese West kust. Bijna alle resorts hebben we ook bezocht en kunnen we uit ervaring over vertellen

Cabins


Meer Canadees dan een cabin kan het bijna niet. Deze typisch Canadese ‘log’ huisjes zijn tekenend voor het Canadese landschap en overal te huur. Erg leuk en ze geven je dat echt het gevoel dat je midden in de natuur overnacht. We hebben cabins in de Rocky Mountains, zoals de Tekarra Lodge in Jasper of Baker Creek bij Lake Louise, maar we kunnen ze ook aanbieden op Vancouver Island, zoals bijvoorbeeld de mooie cabins van Browns Bay Resort. Let wel op, er wordt vaak gedacht dat cabins de goedkoopste manier zijn van overnachten in Canada, maar dit is niet altijd zo. Veel cabins zijn wat duurder dan een hotelkamer, maar je kunt er wel meerdere personen in en je kunt er vaak zelf koken waardoor je niet in restaurants hoeft te eten. We hebben op www.gocanadaonline ook voorbeeldrondreizen met cabins.

Mountain Lodges


De Canadese Rocky Mountains staan bekend om de mooiste Mountain Lodges van Noord Amerika. Zoals het indrukwekkende Banff Springs Hotel (bekend van All You Need is Love kerst special 2013), de afgelegen Skoki Lodge of de prachtig gelegen Num-Ti-Jah Lodge, we kunnen ze allemaal aanbieden! Stuk voor stuk iconen en een ware belevenis om te overnachten. Informeer naar de prijzen of voeg ze toe aan uw rondreis door West Canada.

Hotels en Bed and Breakfast


Naast de prachtige accommodaties hierboven hebben we ook veel standaard hotels en leuke bed and breakfast adressen. Kijk op https://www.gocanadaonline.nl/Autorondreizen-Canada voor onze mooie rondreizen of neem contact met ons op voor onze rondreizen op maat. We kunnen samen met uw een reis samenstellen met een leuke mix van Canadese accommodaties en een persoonlijk roadbook er bij! Maak een afspraak op ons kantoor in Naarden voor een persoonlijk advies.

Onze Nieuwsbrief

De nieuwsbrief die u wel wilt ontvangen! Op de hoogte blijven van nieuwtjes, aanbiedingen, wegbrengspecials en ander GoCanada nieuws? Schrijf uzelf dan in voor de GoCanada nieuwsbrief.

GoCanada heeft meegewerkt aan