Hello, nice to meet you!

Op zoek naar een helpende hand bij het samenstellen van die bijzondere reis door Canada? Zoek niet verder.
Hallo, hier zijn we; het GoCanada team. Een enthousiast team dat gedreven wordt door passie, kennisen meer dan 20 jaar Canada ervaring. Samen stellen wij jouw droomreis samen!
Een reis op maat die helemaal voldoet aan jouw wensen. Neem vrijblijvend contact op en slaap zelf binnenkort in die stoere camper op dat orka eiland of in die kleinschalige accommodatie in dat mooie fjord. ... Lees meer

🍁Persoonlijk advies en no-nonsense 🍁Onvergetelijke reizen op maat 🍁Jarenlange Canada ervaring 🍁Handige GoCanada app en campinggidsen

Zoek een reis door Canada

Accommodaties in Canada

Slapen we in een hotel, cabin of wildernis resort? Of een mix van alle drie?

Canada is een ‘rondreis land’ bij uitstek met een grote diversiteit aan accommodaties. Van toeristenklasse hotels tot en met de mooiste resorts langs de kust, er is keuze genoeg! In samenwerking met lokale agenten hebben we bij de mooiste accommodaties goede prijzen en beschikbaarheid. Leg uw wensen bij ons neer, dan kunnen we ‘samen’ de ideale rondreis samenstellen.

We kunnen op onze website niet alle accommodaties laten zien die we hebben, dat zijn er simpelweg te veel, maar een paar ‘veel gebruikte’ voorbeelden om in de sfeer te komen is natuurlijk wel leuk.

Wilt u een mooie autorondreis op maat inclusief accommodaties? Mail ons uw wensen of maak een afspraak op ons kantoor in Naarden voor een persoonlijk advies.

Onze Nieuwsbrief

De nieuwsbrief die u wel wilt ontvangen! Op de hoogte blijven van nieuwtjes, aanbiedingen, wegbrengspecials en ander GoCanada nieuws? Schrijf uzelf dan in voor de GoCanada nieuwsbrief.

Waar kennen we GoCanada toch van?