Hello, nice to meet you!

Op zoek naar een helpende hand bij het samenstellen van die bijzondere reis door Canada? Zoek niet verder.
Hallo, hier zijn we; het GoCanada team. Een enthousiast team dat gedreven wordt door passie, kennis en meer dan 20 jaar Canada ervaring.
Samen stellen wij jouw droomreis samen! Een reis op maat die helemaal voldoet aan jouw wensen.

!!NEWS ALERT!!
We zijn benaderd door een grote camperverhuurder om dit voorjaar nog een groot deel van de vloot te verplaatsen.
Het resultaat: wegbrengcampers met onwijs leuke routes voor onwijs mooie prijsjes… in een prima periode... sommige lopen zelfs door tot juli.
Kijk snel verder. En over snel gesproken; wees er ook snel bij! Vanaf €1199,- p.p. inclusief vlucht en camper.

Beleef jouw droomreis naar Canada
Wij bieden een ruim aanbod aan reizen naar Canada. Maar waar ga je heen? Wordt het een autorondreis door Oost-Canada?
Of toch liever per camper door West-Canada? Of een combinatie daarvan? Geef je wensen aan ons door en wie weet
slaap je zelf binnenkort in die stoere camper op dat orka eiland of in die kleinschalige accommodatie in dat mooie fjord.

Onze reizen naar Canada
Met het aanbod op onze website hopen wij je te inspireren. Laat ons weten wat je wensen zijn
en wij gaan graag de uitdaging aan om je verwachtingen te overtreffen.

Camperreizen
Autorondreizen
Cruisereizen
Groepsreizen
Treinreizen
Cruisereizen
Wintersportreizen
Bijzondere accommodaties

Zoek een reis door Canada

KLM Stoel reserveren en online inchecken

KLM stoel reserveren

Bij KLM kun je online een stoel reserveren door op de website van KLM onder 'Mijn Reis' in te loggen met je KLM boekingsnummer in combinatie met je achternaam. Dit reserveringsnummer is terug te vinden op de factuur. In principe kun je gelijk na boeking tot 48 uur voor vertrek tegen betaling de gewenste stoelen reserveren. De betaling geschied per credit card. Maak je geen stoelreservering, dan heb je tijdens het online inchecken keuze uit de gratis stoelen die nog vrij zijn. Wil je er zeker van zijn dat je naast elkaar zit, dan adviseren wij je wel om vooraf tegen betaling een stoel te reserveren.

Inchecken

Online inchecken is verreweg de snelste en makkelijkste manier. Dit kan vanaf 30 uur voor vertrek van de vlucht via de website van KLM door in te loggen met je boekingsgegevens. Het bespaart je tijd op de luchthaven en je hoeft je boarding pass niet te printen, want je bewaart hem gewoon op je telefoon. Online inchecken scheelt tijd op de luchthaven. Toch adviseren wij om 3 uur voor vertrek op Schiphol te zijn. Zo heb je voldoende tijd om je bagage af te geven, door de veiligheidscontrole en douane te gaan en nog wat lekker te shoppen.

Inchecken op de luchthaven kan natuurlijk ook. Zorg dat je uiterlijk 3 uur voor vertrek op de luchthaven aanwezig bent. De incheckbalies van de KLM bevinden zich in vertrekhal 2 en zijn tot 60 minuten voor voor vertrek van de vlucht geopend. De snelste manier om in te checken op de luchthaven is om de selfservice kiosk te gebruiken. Deze bevinden zich in de buurt van de incheckbalies. Houd je paspoort bij de hand en de rest volgt van zelf.

Voor meer informatie over het inchecken en wat er voorafgaand aan je vlucht bij komt kijken, check de website van KLM.

Bagage

Economy Class: per persoon 1 stuk ruimbagage van maximaal 23 kilo en maximaal 158 cm (lengte + breedte + hoogte) is inbegrepen. Daarnaast mag je 1 stuk handbagage en 1 accessoire (zoals een kleine handtas of laptop) meenemen.

Premium Comfort Class: per persoon 2 stuks ruimbagage met elk een gewicht van maximaal 23 kilo. Daarnaast is het toegestaan om 2 stuks handbagage mee te brengen.

Business Class reizigers mogen 2 stuks ruimbagage van elk maximaal 32 kilo meenemen en 2 stuks handbagage.

Reis je met kleine kinderen dan mag je per kind altijd gratis 1 opvouwbare kinderwagen en een autostoeltje meenemen. De kinderwagen gaat mee in het ruim, maar het autostoeltje mag mee de cabine in als je dat wenst. Handig voor voor je kind tijdens de vlucht. Is er geen stoel gereserveerd voor je kindje dan is de maximaal toegestane bagage 1 stuks handbagage.

Lees hier meer over de bagageregels van KLM.
<h3>Bagage</h3> <b>Economy Class</b>: per persoon 1 stuk ruimbagage van maximaal 23 kilo en maximaal 158 cm (lengte + breedte + hoogte) is inbegrepen. Daarnaast mag je 1 stuk handbagage en 1 accessoire (zoals een kleine handtas of laptop) meenemen. 

<b>Premium Comfort Class</b>: per persoon 2 stuks ruimbagage met elk een gewicht van maximaal 23 kilo. Daarnaast is het toegestaan om 2 stuks handbagage mee te brengen.

<b>Business Class</b> reizigers mogen 2 stuks ruimbagage van elk maximaal 32 kilo meenemen en 2 stuks handbagage.

Reis je met <b>kleine kinderen</b> dan mag je per kind altijd gratis 1 opvouwbare kinderwagen en een autostoeltje meenemen. De kinderwagen gaat mee in het ruim, maar het autostoeltje mag mee de cabine in als je dat wenst. Handig voor voor je kind tijdens de vlucht. Is er geen stoel gereserveerd voor je kindje dan is de maximaal toegestane bagage 1 stuks handbagage. 

Lees hier meer over de <a href="https://www.klm.nl/information/baggage">bagageregels van KLM</a>.

Onze Nieuwsbrief

De nieuwsbrief die u wel wilt ontvangen! Op de hoogte blijven van nieuwtjes, aanbiedingen, wegbrengspecials en ander GoCanada nieuws? Schrijf uzelf dan in voor de GoCanada nieuwsbrief.

Waar kennen we GoCanada toch van?