Zoek een reis door Canada

Canada, het is je gelukt!

Ik ben verliefd op je en je hebt mij de volle 100% energie gegeven. 'Canada gaat in je DNA zitten', aldus Roderick Aalbers (Go Canada) en na zes weken roadtrippen door dit prachtige land met onze dochter van twee jaar kan ik hem gelijk geven. In dit artikel neem ik je mee vanaf ons startpunt Edmonton om richting de Gold Rush Trail te rijden, vervolgens het oh zo mooie Vancouver Island mee te pakken en de ruigheid van West-Canada te ontdekken. We eindigen onze trip weer in Edmonton en zijn een waanzinnig avontuur rijker!


Voorpret; inspiratie en enthousiasme
Al maanden was ik met de reis van 2018 bezig. In mijn hoofd, maar ook door het plannen van afspraken met Go Canada, het lezen van Canadese tijdschriften en het aanhoren van enthousiaste ervaringen van vrienden. Het contact met Go Canada is ontstaan tijdens de vakantiebeurs en al snel ontstond er een goede klik tussen beide partijen. De afspraken die voort kwamen uit ons eerste contact hadden als doel zo ‘vrij’ mogelijk door Canada te gaan roadtrippen en onze reis te starten met de beste tips op zak. Het contact met Go Canada en de toffe samenwerking heeft zoveel moois neergezet. Wat een gedreven team met zoveel liefde voor dit land en kennis over de ultieme plekken. Na zes weken reizen kan ik dit team zoveel beter begrijpen en wil ik mijn enthousiasme ook zo graag delen.

Kijk op reishonger.nl voor het volledige verhaal van Mirte en Wouter

Praat met onze Canada Experts

Hulp nodig met het samenstellen van uw perfecte Canada rondreis die zit als een maatpak? Neem vrijblijvend contact met ons op, we helpen u graag verder.

Maak kennis met onze medewerkers

Onze Nieuwsbrief

De nieuwsbrief die u wel wilt ontvangen! Op de hoogte blijven van nieuwtjes, aanbiedingen, wegbrengspecials en ander GoCanada nieuws? Schrijf uzelf dan in voor de GoCanada nieuwsbrief.