Zoek een reis door Canada
19 juli 2018Door Roderick

Help de postbode

Wanneer kom je nu in Whaletown, Refuge Cove of Surge Narrows? Boek bij ons de postvlucht excursie en wie weet drinkt u daar een keer een kopje koffie.
Verschillende keren per week vertrekken er vanuit Campbell River en Gold River watervliegtuigjes om post, pakketjes en mensen af te leveren in de afgelegen dorpen en nederzettingen rond Vancouver Island. Deze historische watervliegtuigen’ genaamd Beavers’ zijn vaak al meer dan 60 jaar oud en het meevliegen is al een ervaring op zich.

Toen wij, van GoCanada, enkele jaren geleden er achter kwamen dat dit fenomeen bestond vonden we dit meteen een unieke ervaring en typisch iets voor onze klanten. Bel of mail ons voor meer informatie en we voegen graag een postvlucht toe aan uw reis.
Prijsindicatie Euro 195,- p.p. en de duur is ongeveer 2 uur gemiddeld, afhankelijk van de hoeveelheid post en stops.

Praat met onze Canada Experts

Hulp nodig met het samenstellen van uw perfecte Canada rondreis die zit als een maatpak? Neem vrijblijvend contact met ons op, we helpen u graag verder.

Maak kennis met onze medewerkers

Onze Nieuwsbrief

De nieuwsbrief die u wel wilt ontvangen! Op de hoogte blijven van nieuwtjes, aanbiedingen, wegbrengspecials en ander GoCanada nieuws? Schrijf uzelf dan in voor de GoCanada nieuwsbrief.