Hello, nice to meet you!

Op zoek naar een helpende hand bij het samenstellen van die bijzondere reis door Canada? Zoek niet verder.
Hallo, hier zijn we; het GoCanada team. Een enthousiast team dat gedreven wordt door passie, kennis en meer dan 20 jaar Canada ervaring.
Samen stellen wij jouw droomreis samen! Een reis op maat die helemaal voldoet aan jouw wensen.

Ga mee op onze nieuwe grizzly expeditie
Voor dit najaar hebben we een beregoede grizzly expeditie in combinatie met een camperavontuur. Stap aan boord
richting Bute Inlet en zie vanaf dichtbij hoe de beren zalmen vangen. Nieuwsgierig? Bekijk hier een beregoede aanbieding.

Beleef jouw droomreis naar Canada
Wij bieden een ruim aanbod aan reizen naar Canada. Maar waar ga je heen? Wordt het een autorondreis door Oost-Canada?
Of toch liever per camper door West-Canada? Of een combinatie daarvan? Geef je wensen aan ons door en wie weet
slaap je zelf binnenkort in die stoere camper op dat orka eiland of in die kleinschalige accommodatie in dat mooie fjord.

Onze reizen naar Canada
Met het aanbod op onze website hopen wij je te inspireren. Wij stellen alle reizen samen op basis van jouw wensen.
Laat ons weten wat je wensen zijn en wij gaan graag de uitdaging aan om je verwachtingen te overtreffen.

Camperreizen | Autorondreizen | Groepsreizen | Cruisereizen
Treinreizen | Wintersport | Bijzondere accommodaties

Zoek een reis door Canada

Onbezorgd op reis

Afkoop eigen risico

Tijdens je auto of camperreis wil je je geen zorgen maken over eventuele kosten als je onderweg onverhoopt schade aan je auto of camper oploopt.

De GoZero Restitutie Eigen Risico van GoCanada biedt dan uitkomst. Bij schade aan het voertuig wordt het eigen risico volledig vergoed. Wel zo prettig.

Eigen risico
Als je een auto of camper huurt, dan is het verplicht dat het voertuig een cascoverzekering heeft. Bij sommige verhuurmaatschappijen zit deze verzekering in de huurprijs, maar het kan ook zijn dat je deze apart moet afsluiten. In de meeste gevallen zit er een eigen risico op deze cascoverzekering. Als je vervolgens schade hebt aan de gehuurde auto of camper, dien je dit eigen risico ter plaatse zelf te betalen. Voor een auto is dit gemiddeld CAD 500,- en voor een camper is dit al snel CAD 1000,- per schadegeval (check hiervoor goed de voorwaarden van de verhuurder). Met de GoZero Restitutie Eigen Risico van GoCanada is het eigen risico gedekt en hoef je ter plaatse géén extra verzekeringen af te sluiten.

Borg
Bij het huren van een auto of camper betaal je een waarborgsom per creditcard. De verhuurder gebruikt deze waarborgsom als garantstelling mocht er iets met het gehuurde voertuig gebeuren wat niet onder de verzekering valt. Bijvoorbeeld ruitschade, lakschade, schade aan banden of aan de onderkant van het voertuig of schade aan het interieur. Met de GoZero Restitutie Eigen Risico ben je ook gedekt voor de borg die wordt ingehouden.

Voorwaarden
➣ GoZero dekt het eigen risico tot maximaal CAD 6.000,-.
➣ GoZero vergoedt alleen het eigen risico van schade die onder de dekking van de cascoverzekering van de desbetreffende verhuurder valt (check de voorwaarden verhuurder).
➣ GoZero vergoedt alleen het eigen risico van schade bij campers en auto’s die geboekt zijn met een CDR of CDW verzekering.
➣ Het eigen risico moet gereduceerd zijn tot CAD 750 - CAD 2.000.
➣ Restitutie geldt alleen wanneer is voldaan aan de voorwaarden van de camper- of autoverhuurder. Bij ongeoorloofd gedrag (bijv. rijden onder invloed, of het niet melden van de schade) vervalt het recht op de restitutie.
➣ Restitutie geldt alleen wanner GoCanada een volledig rapport met het ingehouden bedrag heeft ontvangen.

Terugbetalen Eigen Risico
Let er wel op dat het een restitutie is waarbij wij achteraf de eventuele kosten restitueren. Deze kosten moeten ter plaatse dus wel worden voorgeschoten.
Bij terugkomst in Nederland dien je de claim bij ons in en zorgen wij voor restitutie van het eigen risico.

Onze Nieuwsbrief

De nieuwsbrief die u wel wilt ontvangen! Op de hoogte blijven van nieuwtjes, aanbiedingen, wegbrengspecials en ander GoCanada nieuws? Schrijf uzelf dan in voor de GoCanada nieuwsbrief.

Waar kennen we GoCanada toch van?