Hello, nice to meet you!

Op zoek naar een helpende hand bij het samenstellen van die bijzondere reis door Canada? Zoek niet verder.
Hallo, hier zijn we; het GoCanada team. Een enthousiast team dat gedreven wordt door passie, kennis en meer dan 20 jaar Canada ervaring.
Samen stellen wij jouw droomreis samen! Een reis op maat die helemaal voldoet aan jouw wensen.

Combineer in Canada!
Wil ik een cruise of een camper? Ga ik met de trein of met een stoere 4x4? Bij GoCanada weten we daar wel raad mee!
We combineren het gewoon. Bij ons kun je voor alles terecht en we helpen je graag met het samenstellen van mooie (combinatie) reizen.
En voor de vroege vogels die in 2025 al weg willen? Vraag nu al een prijsopgave aan en profiteer als eerste van de beschikbare tarieven.
Lees meer over vroegboek 2025.

Cruise top 4 Holland America Line
Dat cruisen rond Canada leuk is wisten we wel… maar welke cruise kies je en welke combinaties kun je maken? Ter inspiratie hebben we een mooie
top vier samengesteld van veel geboekt cruise combinaties die nog beschikbaar zijn voor deze zomer of dit najaar. Lees meer over onze mooie Cruise Top 4.

Onze reizen naar Canada
Met het aanbod op onze website hopen wij je te inspireren. Wij stellen alle reizen samen op basis van jouw wensen.
Laat ons weten wat je wensen zijn en wij gaan graag de uitdaging aan om je verwachtingen te overtreffen.

Zoek een reis door Canada

Cruise top 4

Om wat overzicht te geven in de wirwar aan cruises hebben we onze eigen Cruise top 4 samengesteld.

Hieronder een overzicht van onze vier meest populaire cruise combi’s van dit moment. Zo hebben we onze bestseller Cruise Camper Combi inclusief een cruise vanuit Vancouver naar Alaska en een prachtige cruise in het oosten die tijdens de Indian Summer de oostelijke provincies aan doet; inclusief Newfoundland en Prince Edward Island.
Hieronder het overzicht.

2) 13 september Cruise Camper Combi Alaska & West-Canada vanaf € 2999,- p.p.

Onze bestseller! Eerst een week ontspannen op de avontuurlijke Alaska cruise om vervolgens twee weken rond te reizen met een luxe camper. Doorkruis de indrukwekkende Rocky Mountains of maak een mooie rondreis op en rond Vancouver Island. Precies tijdens de zalmtrek, dus een vissende beer behoort tot de mogelijkheden. Klik hier voor meer informatie.
Onze bestseller! Eerst een week ontspannen op de avontuurlijke <a href="https://www.gocanada.nl/cruisecampercombi">Alaska cruise</a> om vervolgens twee weken rond te reizen met een luxe camper. Doorkruis de indrukwekkende Rocky Mountains of maak een mooie rondreis op en rond Vancouver Island. Precies tijdens de zalmtrek, dus een vissende beer behoort tot de mogelijkheden. Klik <a href="https://www.gocanada.nl/cruisecampercombi">hier</a> voor meer informatie.

3) 9 september Lobster, Lighthouse en Beluga Cruise vanaf Euro 2999,- p.p.

Van alle cruises in het oosten van Canada vinden we deze toch wel een pareltje. Deze 11-daagse cruise doet namelijk ook Newfoundland en Saguenay aan. En laten er nu bij de laatste plek beloega walvissen zwemmen. Deze twee weekse reis gaat van Boston naar Montréal inclusief een overnachting in Boston en twee overnachtingen in Montréal. Klik hier voor meer informatie.
Van alle cruises in het oosten van Canada vinden we deze toch wel een pareltje. Deze <a href="https://www.gocanada.nl/lobster_lighthouse_beluga_cruise">11-daagse cruise</a> doet namelijk ook Newfoundland en Saguenay aan. En laten er nu bij de laatste plek beloega walvissen zwemmen. Deze twee weekse reis gaat van Boston naar Montréal inclusief een overnachting in Boston en twee overnachtingen in Montréal. Klik <a href="https://www.gocanada.nl/lobster_lighthouse_beluga_cruise">hier</a> voor meer informatie.

4) 3 oktober Cruise Auto Combi Oost-Canada vanaf Euro 3499,- p.p.

De reis valt precies in de Indian Summer periode! En waar kun je dit nu beter zien dan in de bossen van Québec? Deze cruise combineert dan ook een rondreis van een week inclusief huurauto van Québec naar Montréal. Met onderweg een verblijf in de indrukwekkende Sacacomie Lodge. Mooie foto’s gegarandeerd! Klik hier voor meer informatie.
De reis valt precies in de Indian Summer periode! En waar kun je dit nu beter zien dan in de bossen van Québec? Deze <a href="https://www.gocanada.nl/oost-canada_cruise_auto_combi">cruise</a> combineert dan ook een rondreis van een week inclusief huurauto van Québec naar Montréal. Met onderweg een verblijf in de indrukwekkende Sacacomie Lodge. Mooie foto’s gegarandeerd! Klik <a href="https://www.gocanada.nl/oost-canada_cruise_auto_combi">hier</a> voor meer informatie.

5) 9 september Cruise Camper Combi Oost-Canada vanaf Euro 3999,- p.p.

‘Best of both worlds’ kun je deze reis het beste omschrijven! Eerst elf dagen mee op de Lobster, Lighthouse en Beluga Cruise om vervolgens twee weken op pad te gaan met een luxe camper vanuit Montréal. Ontdek het Algonquin Provincial Park en bezoek de Niagara watervallen of ga naar het Gaspé schiereiland. Genoeg te zien tijdens het mooie najaar! Klik hier voor meer informatie.
‘Best of both worlds’ kun je deze reis het beste omschrijven! Eerst elf dagen mee op de <a href="https://www.gocanada.nl/lobster_lighthouse_beluga_cruise_camper">Lobster, Lighthouse en Beluga Cruise</a> om vervolgens twee weken op pad te gaan met een luxe camper vanuit Montréal. Ontdek het Algonquin Provincial Park en bezoek de Niagara watervallen of ga naar het Gaspé schiereiland. Genoeg te zien tijdens het mooie najaar! Klik <a href="https://www.gocanada.nl/lobster_lighthouse_beluga_cruise_camper">hier</a> voor meer informatie.

Op maat

Staat de door jou gewenste cruise er niet bij of wil je iets veranderen aan een van onze cruise combinaties? Laat het ons dan weten, want elke reis kan op maat worden gemaakt.

Onze Nieuwsbrief

De nieuwsbrief die u wel wilt ontvangen! Op de hoogte blijven van nieuwtjes, aanbiedingen, wegbrengspecials en ander GoCanada nieuws? Schrijf uzelf dan in voor de GoCanada nieuwsbrief.

Waar kennen we GoCanada toch van?