Hello, nice to meet you!

Op zoek naar een helpende hand bij het samenstellen van die bijzondere reis door Canada? Zoek niet verder.
Hallo, hier zijn we; het GoCanada team. Een enthousiast team dat gedreven wordt door passie, kennisen meer dan 20 jaar Canada ervaring. Samen stellen wij jouw droomreis samen!
Een reis op maat die helemaal voldoet aan jouw wensen. Neem vrijblijvend contact op en slaap zelf binnenkort in die stoere camper op dat orka eiland of in die kleinschalige accommodatie in dat mooie fjord. ... Lees meer

🍁Persoonlijk advies en no-nonsense 🍁Onvergetelijke reizen op maat 🍁Jarenlange Canada ervaring 🍁Handige GoCanada app en campinggidsen

Zoek een reis door Canada
Vluchten naar Canada

Vliegtickets

Voor uw vliegtickets naar Canada kunt u ook bij GoCanada terecht. We werken samen met verschillende luchtvaartmaatschappijen, zoals Air Transat, Air Canada, KLM en Icelandair. Indien u een pakketreis bij ons boekt, zijn de voorwaarden van de vliegtickets vaak gunstiger dan wanneer u zelf losse vluchten boekt. Zo hoeft u bij ons bij voorbeeld alleen een aanbetaling te doen en niet meteen de volledige ticketprijs te voldoen. Daarnaast is in de meeste gevallen 23 kg ruimbagage inbegrepen bij de vluchten die wij in een pakketreis aanbieden. Boekt u zelf uw vluchten, dan dient u vaak extra bij te betalen om ruimbagage mee te mogen nemen.

Klik hier voor onze autoreizenKlik hier voor camperreizen in Canada

Onze Nieuwsbrief

De nieuwsbrief die u wel wilt ontvangen! Op de hoogte blijven van nieuwtjes, aanbiedingen, wegbrengspecials en ander GoCanada nieuws? Schrijf uzelf dan in voor de GoCanada nieuwsbrief.

Waar kennen we GoCanada toch van?