Hello, nice to meet you!

Op zoek naar een helpende hand bij het samenstellen van die bijzondere reis door Canada? Zoek niet verder.
Hallo, hier zijn we; het GoCanada team. Een enthousiast team dat gedreven wordt door passie, kennis en meer dan 20 jaar Canada ervaring.
Samen stellen wij jouw droomreis samen! Een reis op maat die helemaal voldoet aan jouw wensen.

Ga mee op onze nieuwe grizzly expeditie
Voor dit najaar hebben we een beregoede grizzly expeditie in combinatie met een camperavontuur. Stap aan boord
richting Bute Inlet en zie vanaf dichtbij hoe de beren zalmen vangen. Nieuwsgierig? Bekijk hier een beregoede aanbieding.

Beleef jouw droomreis naar Canada
Wij bieden een ruim aanbod aan reizen naar Canada. Maar waar ga je heen? Wordt het een autorondreis door Oost-Canada?
Of toch liever per camper door West-Canada? Of een combinatie daarvan? Geef je wensen aan ons door en wie weet
slaap je zelf binnenkort in die stoere camper op dat orka eiland of in die kleinschalige accommodatie in dat mooie fjord.

Onze reizen naar Canada
Met het aanbod op onze website hopen wij je te inspireren. Wij stellen alle reizen samen op basis van jouw wensen.
Laat ons weten wat je wensen zijn en wij gaan graag de uitdaging aan om je verwachtingen te overtreffen.

Camperreizen | Autorondreizen | Groepsreizen | Cruisereizen
Treinreizen | Wintersport | Bijzondere accommodaties

Zoek een reis door Canada

Air Transat stoel reserveren en inchecken

Stoel reserveren

Bij Air Transat kun je tot 24 uur voor vertrek tegen betaling de gewenste stoel reserveren. Dit kan online. Houd je reserveringsnummer van Air Transat bij de hand, deze is te vinden op je factuur.

Wil je liever iemand van Air Transat spreken over een stoelreservering? Bel dan met het contact center in Canada op nummer 00 800 87 26 72 83 (gratis vanaf een vaste telefoon). Dit nummer is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar, maar het beste in de ochtend te bereiken.

Inchecken

Bij Air Transat kun je vanaf 24 uur voor vertrek online inchecken op de website van Air Transat. Om in te loggen heb je het reserveringsnummer van Air Transat nodig, deze vind je op je factuur. Het bespaart je tijd op de luchthaven en je hoeft je boarding pass niet te printen, want je bewaart hem gewoon op je telefoon. Toch adviseren wij om drie uur voor vertrek op Schiphol te zijn. Zo heb je voldoende tijd om je bagage af te geven en door de veiligheids- en paspoortcontrole te gaan.

Uiteraard is inchecken op de luchthaven ook mogelijk. Zorg dat je uiterlijk drie uur voor de vlucht aanwezig bent bij de incheckbalies of bij de selfservice incheckautomaten in vertrekhal 3.

Bagage

Economy Class: per persoon 1 stuk ruimbagage van maximaal 23 kg en maximaal 158 cm (lengte + breedte + hoogte) is inbegrepen. Daarnaast mag je 1 stuk handbagage meenemen.

Option Plus: per persoon 2 stuks ruimbagage met elk een gewicht van maximaal 23 kg. Daarnaast is het toegestaan om 1 stuk handbagage mee te brengen.

Club Class: per persoon 2 stuks ruimbagage met elk een gewicht van maximaal 23 kilo. Daarnaast is het toegestaan om 2 stuks handbagage mee te brengen.

Onze Nieuwsbrief

De nieuwsbrief die u wel wilt ontvangen! Op de hoogte blijven van nieuwtjes, aanbiedingen, wegbrengspecials en ander GoCanada nieuws? Schrijf uzelf dan in voor de GoCanada nieuwsbrief.

Waar kennen we GoCanada toch van?