Hello, nice to meet you!

Op zoek naar een helpende hand bij het samenstellen van die bijzondere reis door Canada? Zoek niet verder.
Hallo, hier zijn we; het GoCanada team. Een enthousiast team dat gedreven wordt door passie, kennis en meer dan 20 jaar Canada ervaring.
Samen stellen wij jouw droomreis samen! Een reis op maat die helemaal voldoet aan jouw wensen.

Combineer in Canada!
Wil ik een cruise of een camper? Ga ik met de trein of met een stoere 4x4? Bij GoCanada weten we daar wel raad mee!
We combineren het gewoon. Bij ons kun je voor alles terecht en we helpen je graag met het samenstellen van mooie (combinatie) reizen.
En voor de vroege vogels die in 2025 al weg willen? Vraag nu al een prijsopgave aan en profiteer als eerste van de beschikbare tarieven.
Lees meer over vroegboek 2025.

Cruise top 4 Holland America Line
Dat cruisen rond Canada leuk is wisten we wel… maar welke cruise kies je en welke combinaties kun je maken? Ter inspiratie hebben we een mooie
top vier samengesteld van veel geboekt cruise combinaties die nog beschikbaar zijn voor deze zomer of dit najaar. Lees meer over onze mooie Cruise Top 4.

Onze reizen naar Canada
Met het aanbod op onze website hopen wij je te inspireren. Wij stellen alle reizen samen op basis van jouw wensen.
Laat ons weten wat je wensen zijn en wij gaan graag de uitdaging aan om je verwachtingen te overtreffen.

Zoek een reis door Canada

Air Canada stoel reserveren en inchecken


Stoel reserveren

Stoelen reserveren bij Air Canada kan online nadat je ticket is uitgegeven. Is je ticket eenmaal uitgegeven houd er dan rekening mee dat er bij wijziging of annulering afwijkende voorwaarden en kosten gelden.

Voor het reserveren van stoelen kun je terecht op de website van Air Canada. Log in door onder My bookings je Air Canada reserveringsnummer (terug te vinden op je factuur) en je achternaam in te voeren.

Voor een stoelreservering worden kosten in rekening gebracht door Air Canada. Deze kosten zijn te voldoen middels een creditcard. Als je niet voor je stoelen wilt betalen kun je tijdens het inchecken alsnog een gratis stoelkeuze maken. Maar wil je er zeker van zijn dat je naast elkaar zit, dan adviseren wij je om wel vooraf tegen betaling een stoel te reserveren.
Let op: vlieg je via Frankfurt naar Canada uitgevoerd door Lufthansa dan is het niet mogelijk om online stoelen te reserveren voor de vlucht.

Reis je met kinderen, dan zijn er geen kosten aan verbonden en worden automatisch door Air Canada stoelen gereserveerd. Zo zit je met je hele gezin bij elkaar!

Inchecken

Online inchecken bij Air Canada kan vanaf 24 uur voor vertrek via de website van Air Canada door onder My bookings in te loggen met je boekingsgegevens of via de app. Het is veruit de snelste manier en het scheelt tijd op de luchthaven. Toch adviseren wij om 3 uur voor vertrek op Schiphol aanwezig te zijn. Zo heb je voldoende tijd om je bagage af te geven, door de veiligheidscontrole en douane te gaan en nog lekker wat te shoppen.

Lees meer over het online inchecken.

Check je liever in op de luchthaven? Dan kun je vanaf 3 uur voor vertrek terecht bij de incheckbalies in vertrekhal 3 of bij de selfservice incheckautomaten. Houd je paspoort bij de hand en de rest volgt van zelf.

Let op: reis je eerst via een bestemming in Europa, dan kun je terecht bij de incheckbalies in vertrekhal 1. Raadpleeg de monitoren op Schiphol voor de exacte balienummers.

Bagage

Economy Class: per persoon maximaal 1 stuk ruimbagage met een maximaal gewicht van 23 kg is inbegrepen. Daarnaast mag je 1 stuk handbagage met een maximale afmeting van 40 x 23 x 55 cm (lengte x breedte x hoogte) en een persoonlijk item met een maximiale afmeting van 43 x 16 x 33 (lengte x breedte x hoogte) meenemen.

Premium Economy Class: per persoon 2 stuks ruimbagage van elk 23 kg is inbegrepen. Daarnaast is het toegestaan om 1 stuk handbagage en een persoonlijk item zoals een laptoptas of kleine handtas mee te brengen.

Business Class: per persoon 2 stuks ruimbagage van elk 32 kg is inbegrepen. Daarnaast is het toegestaan om 1 stuk handbagage mee te brengen en een persoonlijk item zoals een laptoptas of kleine handtas mee te brengen.

Lees meer over de bagageregels bij Air Canada.

Inchecken

Online inchecken bij Air Canada kan vanaf 24 uur voor vertrek via de website van Air Canada door in te loggen met je boekingsgegevens of via de app. Wij adviseren dringend dit te doen. Dit is veruit de snelste manier. Daarnaast scheelt het tijd op de luchthaven. Toch adviseren wij om 3 uur voor vertrek op Schiphol aanwezig te zijn. Zo heb je voldoende tijd om je bagage af te geven,
door de veiligheidscontrole en douane te gaan en nog lekker wat te shoppen.

Voor meer informatie over het online inchecken, check de website van Air Canada.

Check je liever in op de luchthaven? Dan kun je vanaf 3 uur voor vertrek terecht bij de incheckbalies in
vertrekhal 3 of bij de selfservice incheckautomaten. Houd je paspoort bij de hand en de rest volgt van zelf.

Let op: reis je eerst via een bestemming in Europa, dan kun je terecht bij de incheckbalies in vertrekhal 1.
Raadpleeg de monitoren op Schiphol voor de exacte balienummers.

Bagage

Economy Class: per persoon maximaal 1 stuk ruimbagage met een maximaal gewicht van 23 kilo is inbegrepen. Daarnaast mag je 1 stuk handbagage met een maximale afmeting van 40 x 23 x 55 cm (lengte x breedte x hoogte)
en een persoonlijk item met een maximiale afmeting van 43 x 16 x 33 (lengte x breedte x hoogte) meenemen.

Premium Economy Class: per persoon 2 stuks ruimbagage van elk 23 kilo is inbegrepen. Daarnaast is het toegestaan
om 1 stuk handbagage en een persoonlijk item zoals een laptoptas of kleine handtas mee te brengen.

Business Class: per persoon 2 stuks ruimbagage van elk 32 kilo is inbegrepen. Daarnaast is het toegestaan om
1 stuk handbagage mee te brengen en een persoonlijk item zoals een laptoptas of kleine handtas mee te brengen.

Lees meer over de bagageregels bij Air Canada.

Onze Nieuwsbrief

De nieuwsbrief die u wel wilt ontvangen! Op de hoogte blijven van nieuwtjes, aanbiedingen, wegbrengspecials en ander GoCanada nieuws? Schrijf uzelf dan in voor de GoCanada nieuwsbrief.

Waar kennen we GoCanada toch van?