Hello, nice to meet you!

Op zoek naar een helpende hand bij het samenstellen van die bijzondere reis door Canada? Zoek niet verder.
Hallo, hier zijn we; het GoCanada team. Een enthousiast team dat gedreven wordt door passie, kennis en meer dan 20 jaar Canada ervaring.
Samen stellen wij jouw droomreis samen! Een reis op maat die helemaal voldoet aan jouw wensen.

Ga mee op onze nieuwe grizzly expeditie
Voor dit najaar hebben we een beregoede grizzly expeditie in combinatie met een camperavontuur. Stap aan boord
richting Bute Inlet en zie vanaf dichtbij hoe de beren zalmen vangen. Nieuwsgierig? Bekijk hier een beregoede aanbieding.

Beleef jouw droomreis naar Canada
Wij bieden een ruim aanbod aan reizen naar Canada. Maar waar ga je heen? Wordt het een autorondreis door Oost-Canada?
Of toch liever per camper door West-Canada? Of een combinatie daarvan? Geef je wensen aan ons door en wie weet
slaap je zelf binnenkort in die stoere camper op dat orka eiland of in die kleinschalige accommodatie in dat mooie fjord.

Onze reizen naar Canada
Met het aanbod op onze website hopen wij je te inspireren. Wij stellen alle reizen samen op basis van jouw wensen.
Laat ons weten wat je wensen zijn en wij gaan graag de uitdaging aan om je verwachtingen te overtreffen.

Camperreizen | Autorondreizen | Groepsreizen | Cruisereizen
Treinreizen | Wintersport | Bijzondere accommodaties

Zoek een reis door Canada

Air Canada stoel reserveren en inchecken

Stoel reserveren

Stoelen reserveren bij Air Canada kan online nadat je ticket is uitgegeven. Is je ticket eenmaal uitgegeven houd er dan rekening mee dat er bij wijziging of annulering afwijkende voorwaarden en kosten gelden.

Voor het reserveren van stoelen kun je terecht op de website van Air Canada. Log in door onder My bookings je Air Canada reserveringsnummer (terug te vinden op je factuur) en je achternaam in te voeren.

Voor een stoelreservering worden kosten in rekening gebracht door Air Canada. Deze kosten zijn te voldoen middels een creditcard. Als je niet voor je stoelen wilt betalen kun je tijdens het inchecken alsnog een gratis stoelkeuze maken. Maar wil je er zeker van zijn dat je naast elkaar zit, dan adviseren wij je om wel vooraf tegen betaling een stoel te reserveren.
Let op: vlieg je via Frankfurt naar Canada uitgevoerd door Lufthansa dan is het niet mogelijk om online stoelen te reserveren voor de vlucht.

Reis je met kinderen, dan zijn er geen kosten aan verbonden en worden automatisch door Air Canada stoelen gereserveerd. Zo zit je met je hele gezin bij elkaar!

Inchecken

Online inchecken bij Air Canada kan vanaf 24 uur voor vertrek via de website van Air Canada door onder My bookings in te loggen met je boekingsgegevens of via de app. Het is veruit de snelste manier en het scheelt tijd op de luchthaven. Toch adviseren wij om 3 uur voor vertrek op Schiphol aanwezig te zijn. Zo heb je voldoende tijd om je bagage af te geven, door de veiligheidscontrole en douane te gaan en nog lekker wat te shoppen.

Lees meer over het online inchecken.

Check je liever in op de luchthaven? Dan kun je vanaf 3 uur voor vertrek terecht bij de incheckbalies in vertrekhal 3 of bij de selfservice incheckautomaten. Houd je paspoort bij de hand en de rest volgt van zelf.

Let op: reis je eerst via een bestemming in Europa, dan kun je terecht bij de incheckbalies in vertrekhal 1. Raadpleeg de monitoren op Schiphol voor de exacte balienummers.

Bagage

Economy Class: per persoon maximaal 1 stuk ruimbagage met een maximaal gewicht van 23 kg is inbegrepen. Daarnaast mag je 1 stuk handbagage met een maximale afmeting van 40 x 23 x 55 cm (lengte x breedte x hoogte) en een persoonlijk item met een maximiale afmeting van 43 x 16 x 33 (lengte x breedte x hoogte) meenemen.

Premium Economy Class: per persoon 2 stuks ruimbagage van elk 23 kg is inbegrepen. Daarnaast is het toegestaan om 1 stuk handbagage en een persoonlijk item zoals een laptoptas of kleine handtas mee te brengen.

Business Class: per persoon 2 stuks ruimbagage van elk 32 kg is inbegrepen. Daarnaast is het toegestaan om 1 stuk handbagage mee te brengen en een persoonlijk item zoals een laptoptas of kleine handtas mee te brengen.

Lees meer over de bagageregels bij Air Canada.

Onze Nieuwsbrief

De nieuwsbrief die u wel wilt ontvangen! Op de hoogte blijven van nieuwtjes, aanbiedingen, wegbrengspecials en ander GoCanada nieuws? Schrijf uzelf dan in voor de GoCanada nieuwsbrief.

Waar kennen we GoCanada toch van?