Zoek een reis door Canada
Wildernis lodges

The Great Bear Lodge

Minder bekend dan de Knight Inlet Lodge, maar zeker niet minder qua beleving en kwaliteit. De Great Bear Lodge is bereikbaar per watervliegtuig vanuit Port Hardy. Deze transfers zijn bij de prijs inbegrepen en vormen al een belevenis op zich.
Het is een bijzondere, kleinschalige lodge drijvend in een afgelegen fjord langs de kust van West-Canada. Er worden in het voorjaar en in de zomer tours aangeboden die verschillen van aard, aangezien het gedrag van de beren verandert per seizoen. Traditiegetrouw is eind augustus tot begin oktober de beste tijd vanwege de zalmentrek. De 'grizzly viewing' wordt gedaan vanuit kleine bootjes en vanaf het land. Naast de tours worden er ook leerzame ‘rain forest hikes’ aangeboden en in de lodge worden lezingen gegeven.
Het restaurant kookt met de meest verse ingrediënten; denk aan vers gevangen zalm op cederhout bereid.
Er worden tours van 3 en van 6 nachten aangeboden en alles is bij de prijs inbegrepen. Dus inclusief watervliegtuig transfers vanaf Port Hardy, overnachtingen, maaltijden en alle excursies. Op zoek naar een unieke, kleinschalige wildernis lodge? Denk dan eens aan ‘The Great Bear Lodge’.
Vraag ons een prijsopgave voor 2021. De tarieven zijn inmiddels binnen.

Onze Nieuwsbrief

De nieuwsbrief die u wel wilt ontvangen! Op de hoogte blijven van nieuwtjes, aanbiedingen, wegbrengspecials en ander GoCanada nieuws? Schrijf uzelf dan in voor de GoCanada nieuwsbrief.

Waar kennen we GoCanada toch van?