Hello, nice to meet you!

Op zoek naar een helpende hand voor het samenstellen van die bijzondere reis door Canada? Zoek niet verder.
Hallo, hier zijn we; het GoCanada team. Een vrolijk dreamteam dat gedreven wordt door passie, kennis
en meer dan 20 jaar Canada ervaring. Samen stellen wij jouw droomreis samen! Neem contact op en slaap zelf binnenkort in die
stoere camper op dat orka eiland of in die kleinschalige accommodatie in dat mooie fjord. ... Lees meer

√ First off all… In love with Canada
√ Persoonlijk advies en no-nonsense
√ Onvergetelijke en bijzondere reizen op maat
√ Jarenlange ervaring met reizen door Canada
√ Handige GoCanada App en eigen campinggidsen

Zoek een reis door Canada
Wildernis lodges

Sonora Resort

Ieder land heeft wel een resort in de buitencategorie. Canada heeft het Sonora Resort. Dit exclusieve resort ligt op een eiland genaamd Sonora Island aan de oostkust van Vancouver Island.

Een dag in de lodge

Dit luxe resort is van alle gemakken voorzien. Er is een zwembad, tennisbaan, massagemogelijkheden en een fantastisch restaurant. Alleen de wijnkaart is al indrukwekkend. Vanuit het resort worden er verschillende soorten excursies aangeboden. Zo kunt u er op zalmen vissen, vliegvissen, beren bekijken, walvissen spotten, tochten maken met de helikopter en snorkelen met zalmen. Kortom, teveel om op te noemen. In tegenstelling tot de andere wildernis lodges zijn de excursies bij Sonora Resort qua kosten wel allemaal extra.

Er zijn verschillende manieren om in het Sonora Resort te komen. De watertaxi vanaf Campbell River is het meest gebruikt. U kunt er echter ook voor kiezen om per helikopter of watervliegtuig vanaf Vancouver te vliegen. We hebben van alles al geregeld in het verleden, dus vraag ons naar de mogelijkheden.

Van ons kantoor is Roderick in Sonora geweest. Bel of mail als u zijn persoonlijke ervaring willen horen.

Onze Nieuwsbrief

De nieuwsbrief die u wel wilt ontvangen! Op de hoogte blijven van nieuwtjes, aanbiedingen, wegbrengspecials en ander GoCanada nieuws? Schrijf uzelf dan in voor de GoCanada nieuwsbrief.

Waar kennen we GoCanada toch van?