Hello, nice to meet you!

Op zoek naar een helpende hand voor het samenstellen van die bijzondere reis door Canada? Zoek niet verder.
Hallo, hier zijn we; het GoCanada team. Een vrolijk dreamteam dat gedreven wordt door passie, kennis
en meer dan 20 jaar Canada ervaring. Samen stellen wij jouw droomreis samen! Neem contact op en slaap zelf binnenkort in die
stoere camper op dat orka eiland of in die kleinschalige accommodatie in dat mooie fjord. ... Lees meer

√ First off all… In love with Canada
√ Persoonlijk advies en no-nonsense
√ Onvergetelijke en bijzondere reizen op maat
√ Jarenlange ervaring met reizen door Canada
√ Handige GoCanada App en eigen campinggidsen

Zoek een reis door Canada
Wildernis lodges

Klahoose Wilderness Resort

De nieuwe ‘hidden gem’ onder de wildernis lodges! Diep verborgen in de Toba Inlet is het net geopende Klahoose Wilderness Resort een echte onontdekte parel. We hebben onlangs Erica Terpstra hier morgen ontvangen en ze was er weg van.
Het Klahoose Wilderness Resort biedt verschillende pakketten inclusief transfers vanuit Lund, al dan niet met zijn eigen kleine cruiseschip, de Pacific Bear. De prijzen zijn inclusief maaltijden, drankjes. grizzly excursies en andere activiteiten.
De logde heeft verschillende soorten kamers, waaronder lodge suites, 1-bedroom chalets en 2-bedroom chalets.
Informeer eens naar de mogelijkheden en we vertellen u er graag meer over.
Klik hier om een impressie van de lodge te zien.

Kijk hier naar de aflevering van Erica op Reis in het Klahoose Wilderness Resort vanaf minuut 28 zijn de beren en de lodge te zien:

Bekijk hier Erica op reis

Een dag in de lodge

Per dag maakt u een grizzly beer excursie. Deze tours duren zo’n 6 uur, waarvan u 2 tot 3 uur besteedt aan het kijken naar de beren vanaf verschillende uitzicht platforms. Na het ontbijt vertrekt u per boot naar de Toba Inlet (ongeveer 1 uur) waar u ontvangen wordt door een gids van de Klahoose First Nations. U wordt dan per auto naar de verschillende punten gebracht om de beren in hun natuurlijke leefomgeving te zien. Voor onderweg krijgt u een lunchpakket mee. Bij terugkomst in de lodge is er nog vrije tijd en kunt u gebruik maken van alle faciliteiten, zoals lounge, wifi, gebruik van kajaks en stand up paddle boards. Uiteraard kunt u ’s avonds weer genieten van een lekker diner.

Onze Nieuwsbrief

De nieuwsbrief die u wel wilt ontvangen! Op de hoogte blijven van nieuwtjes, aanbiedingen, wegbrengspecials en ander GoCanada nieuws? Schrijf uzelf dan in voor de GoCanada nieuwsbrief.

Waar kennen we GoCanada toch van?