Zoek een reis door Canada

In 2021 naar Canada?

In 2021 naar Canada? Is dat niet wat vroeg? Die vraag kunt u natuurlijk stellen, maar we gaan er toch vanuit dat volgend jaar er heel anders uit zal zien. En we zijn ook van mening dat we vooruit moeten kijken, lokaal toerisme moeten ondersteunen (inclusief onszelf) en positief moeten blijven. De eerste signalen dat het de goede kant op gaat komen inmiddels ook vanuit Canada binnen, dus waarom niet naar de toekomst kijken en eens mooi profiteren van de nu geldende vroegboek tarieven voor 2021?

We hebben de vroegboek tarieven van Air Transat en de grote camperverhuurders inmiddels binnen en die zien er gunstig uit. De verwachtingen zijn dat deze snel omhoog gaan, dus helemaal komend jaar zal de volgende regel zeker gelden: vroeg boeken loont!
Om volgend jaar een hoopvol tintje te geven hebben we 2021 uitgeroepen tot ‘jaar van de orka’. Door de oorspronkelijke bewoners (vroeger indianen genoemd maar tegenwoordig ‘First Nations’) wordt dit magische dier gezien als een soort beschermheer voor de reiziger.

In hun cultuur staat de orka voor: Familie, romantiek, levensduur, harmonie, reizen, gemeenschapszin en veiligheid. ‘Hij die de reiziger beschermt ver van huis en hem terugbrengt wanneer het tijd is’.

Onze inmiddels bekende ‘3 weekse vroegboek camperaanbieding’ staat dit jaar dan ook in het teken van de orka en heeft een van de beste orka excursies van Canada inclusief. Naast een heerlijke drie weekse zwerftocht door de natuur van Canada per luxe camper gaat u naar een van de laatste ‘boardwalk’ dorpjes van Canada genaamd Telegraph Cove. Van daaruit gaat u per comfortabele excursieboot (met toilet en koffie) de Johnstone Strait en Broughton Archipelago Marine Park in. Habitat van ongeveer 250 Northern Resident Orca’s. Ga snel verder naar onze aanbieding voor meer info .

Wilt u 2021 een andere reis maken door Canada en benieuwd naar een vrijblijvend voorstel? Vul ons offerteformulier in en we komen snel bij uw terug met een reisvoorstel op maat!

Eenieder die met ons in 2021 naar Canada reist, kan een leuke orka verrassing tegemoet zien om mee te nemen tijdens de reis! Een soort Canadese Christoffel eigenlijk.

Onze Nieuwsbrief

De nieuwsbrief die u wel wilt ontvangen! Op de hoogte blijven van nieuwtjes, aanbiedingen, wegbrengspecials en ander GoCanada nieuws? Schrijf uzelf dan in voor de GoCanada nieuwsbrief.

Waar kennen we GoCanada toch van?