Zoek een reis door Canada

Vakantie Canada 2021

In 2021 naar Canada?

Wilt u in 2021 naar Canada? Wees er dan vroeg bij en profiteer van de lage vroegboek tarieven en goede beschikbaarheid.

Wilt u bij voorbeeld een speciaal type camper van Calgary naar Vancouver rijden of met een truck camper met slide out door de Yukon trekken? De prijzen voor 2021 zijn binnen en de meeste modellen zijn nog beschikbaar. De flextarieven van Canadream en Cruise Canada zijn nog laag en Fraserway heeft ook verschillende kortingen wanneer er vroeg geboekt wordt.

Ook is het slim om al die prachtige wildernis lodges bijtijds te boeken (De ‘Knight Inlet Lodge’ heeft bijvoorbeeld maar 24 kamers). Dan is het handig er vroeg bij te zijn. We hebben weer een prachtige verzameling bijzondere accommodaties in ons aanbod voor 2021. Vraag ons snel naar de mogelijkheden.

Stuur ons een mail met uw wensen of vul een offerteformulier in door op de rode knop hieronder te klikken. Wie weet gaat u in 2021 voordelig naar het mooie Canada? We vertellen u graag waar de verborgen plekjes liggen en verwerken deze met alle liefde in een reisvoorstel op maat.

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan

Vraag een offerte aan

Onze Nieuwsbrief

De nieuwsbrief die u wel wilt ontvangen! Op de hoogte blijven van nieuwtjes, aanbiedingen, wegbrengspecials en ander GoCanada nieuws? Schrijf uzelf dan in voor de GoCanada nieuwsbrief.

Waar kennen we GoCanada toch van?