Zoek een reis door Canada

VakantieCanada2020

In 2020 naar Canada?

Wilt u in 2020 naar Canada? Wees er dan vroeg bij en profiteer van de lage vroegboek tarieven en goede beschikbaarheid.

Wilt u bij voorbeeld een speciaal type camper van Calgary naar Vancouver rijden of met een Truck Camper met slide out door de Yukon trekken? Veel prijzen voor 2020 zijn binnen en de meeste modellen zijn nog beschikbaar. De flextarieven van Canadream en Cruise Canada zijn nog laag en Fraserway heeft in het voorjaar (inleveren voor 10 juni of ophalen na 26 september) 25% korting op de dagprijs en 1000 km gratis.

Dit kan een hoop schelen en het zijn enorm mooie periodes om rond re reizen. Tip: Met de kids naar Canada? Denk bijvoorbeeld ook eens aan de voorjaarsvakantie! Die is tegenwoordig vaak twee weken, waardoor u met de kinderen ook in het voorjaar naar Canada kunt. Dit scheelt een hoop geld.

Ook is het slim om al die prachtige wildernis lodges bijtijds te boeken (De Knight Inlet Lodge heeft bijvoorbeeld maar 24 kamers). Dan is het handig er vroeg bij te zijn. We hebben weer een prachtige verzameling bijzondere accommodaties in ons aanbod voor 2020. Vraag ons snel naar de mogelijkheden.

Stuur ons een mail met uw wensen of vul een offerteformulier in door op de rode knop hieronder te klikken. Wie weet gaat u in 2020 voordelig naar het mooie Canada? We vertellen u graag waar de verborgen plekjes liggen.

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan

Vraag een offerte aan

Onze Nieuwsbrief

De nieuwsbrief die u wel wilt ontvangen! Op de hoogte blijven van nieuwtjes, aanbiedingen, wegbrengspecials en ander GoCanada nieuws? Schrijf uzelf dan in voor de GoCanada nieuwsbrief.

Waar kennen we GoCanada toch van?