Zoek een reis door Canada

Vakantie Canada 2021

In 2021 naar Canada?

We krijgen veel vragen over reizen in 2021. Canada is een veilige bestemming met relatief weinig corona. Daarnaast is een camper in de Canadese bossen natuurlijk een stuk geïsoleerder dan een druk all inclusive resort. We krijgen dan ook al veel aanvragen voor camperreizen naar Canada in 2021, maar we krijgen daarnaast ook veel vragen over zekerheden, flexibiliteit en annuleringskosten bij een tweede coronapiek. Kortom, hoe gaat GoCanada daar mee om?
We kunnen daar kort en duidelijk over zijn. We hebben een ‘GoSafe’ manier gevonden om daar mee om te gaan. Wie een camperreis boekt voor 15 januari 2021 kan kosteloos annuleren indien er 6 weken voor vertrek sprake is van een negatief reisadvies (code oranje of rood) veroorzaakt door een nieuwe corona-uitbraak. Dit geldt alleen voor camperreizen (exclusief campings), omdat sommige bijzondere accommodaties, cruise- en treinmaatschappijen strengere annuleringsvoorwaarden hanteren. Mocht er een trein, cruise of binnenlandse vlucht in uw reis zitten, dan zullen we daar net als in 2020 natuurlijk zo coulant mogelijk mee omgaan.

Wilt u in 2021 naar Canada? Wees er dan vroeg bij en profiteer van de lage vroegboek tarieven en goede beschikbaarheid.

Wilt u bij voorbeeld een speciaal type camper van Calgary naar Vancouver rijden of met een truck camper met slide out door de Yukon trekken? De prijzen voor 2021 zijn binnen en de meeste modellen zijn nog beschikbaar. De flextarieven van Canadream en Cruise Canada zijn nog laag en Fraserway heeft ook verschillende kortingen wanneer er vroeg geboekt wordt.

Ook is het slim om al die prachtige wildernis lodges bijtijds te boeken (De Knight Inlet Lodge heeft bij voorbeeld maar 24 kamers). Dan is het handig er vroeg bij te zijn. We hebben weer een prachtige verzameling bijzondere accommodaties in ons aanbod voor 2021. Vraag ons snel naar de mogelijkheden.

Stuur ons een mail met uw wensen of vul een offerteformulier in door op de rode knop hieronder te klikken. Wie weet gaat u in 2021 voordelig naar het mooie Canada? We vertellen u graag waar de verborgen plekjes liggen en verwerken deze met alle liefde in een reisvoorstel op maat.

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan

Vraag een offerte aan

Onze Nieuwsbrief

De nieuwsbrief die u wel wilt ontvangen! Op de hoogte blijven van nieuwtjes, aanbiedingen, wegbrengspecials en ander GoCanada nieuws? Schrijf uzelf dan in voor de GoCanada nieuwsbrief.

Waar kennen we GoCanada toch van?