Zoek een reis door Canada

Vakantie Canada 2021

In 2021 naar Canada?

Tjonge jonge jonge het is allemaal wat, dat virus-gedoe. En wie had ooit kunnen bedenken dat wij, met z’n allen, een jaar later nóg met ‘je-weet-wel’ opgescheept zouden zitten.
Afgelopen zomer en winter zijn wij ontzettend druk geweest met het annuleren, maar vooral omboeken van reizen naar zomer 2021 en ook al naar 2022.

Daarnaast hebben we natuurlijk ook leuke dingen gedaan. Nieuwe reizen online gezet, onze eigen campinggidsjes geüpdate en mooie teksten geschreven om mensen te inspireren. Zo staan we bijvoorbeeld in het net verschenen Canada magazine met een artikel over de ‘Valley of the Grizzlies’.
Hoop doet leven is ons motto, en uiteindelijk gaan we natuurlijk weer allemaal naar dat mooie Canada.

De realiteit is echter dat seizoen 2020 volledig is geannuleerd en 2021 ziet er nog onzeker uit. We hebben geen glazen bol, maar als we het dan toch over hoop hebben… op basis van de signalen die we nu krijgen uit Canada, hebben we de verwachting dat er in september weer gereisd kan worden. Mocht u in 2021 nog weg willen, focus u dan op september en oktober. Mooie maanden trouwens hoor, in dat prachtige Canada!

We blijven de regeling hanteren dat we de reis tot 6 weken voor vertrek kosteloos kunnen annuleren indien de reis geen doorgang kan vinden als er dan nog een negatief reisadvies geldt door Covid-19.

Mocht u een reis geboekt hebben voor mei of juni 2021, dan is de kans groot dat deze niet doorgaat. We moeten officieel tot 6 weken voor vertrek wachten om daar zekerheid over te hebben. Maar we bieden vanaf heden wel al de mogelijkheid de reis om te boeken naar 2022. Dit geeft de zekerheid dat u volgend jaar (ijs en weder dienende) in ieder geval naar Canada kunt. We hebben nu nog goede prijzen en beschikbaarheid (we vermoeden dat 2022 nog wel eens populair kan worden) en daar kunt u beter vroeg van profiteren. Plus dat het ons helpt door de storm te komen. Wij hebben liever een omboeking naar 2022, dan een annulering in 2021 waarbij we iedereen terug moeten betalen.

Over omboeken naar 2022 gesproken. Het is ook slim om die mooie wildernis lodges bijtijds te boeken. Sommige van deze prachtige lodges hebben maar een paar kamers. (De Knight Inlet Lodge heeft bij voorbeeld maar 24 kamers).

Mocht u de reis annuleren op eigen initiatief eerder dan 6 weken voor vertrek, dan gelden de normale annuleringskosten. Als 6 weken voor uw vertrekdatum blijkt dat er in verband met de coronamaatregelen niet naar Canada gereisd kan worden, dan nemen WIJ de beslissing om de reis niet door te laten gaan en krijgt u de aanbetaling terug (tenzij u op dat moment besluit om de reis om te boeken naar 2022).

Mocht u nog een voucher hebben maar weet u nog niet zeker of u dit najaar of in 2022 naar Canada wilt, dan kunnen we eventueel ook kijken naar een andere bestemming. We zijn weliswaar gespecialiseerd in Canada, maar kunnen ook andere bestemmingen aanbieden. Met name als het een camperreis betreft. We hebben zelfs voor camperhuur in Nederland goede contacten. Wanneer u wel volgend jaar naar Canada wilt maar nog niet zeker weet ‘hoe en wat’, dan kunnen we ook een voorlopige boeking maken voor 2022. Wij zijn flexibel en zoeken met iedereen naar een gepaste oplossing.

Hoop doet leven!

Gezellige en bovenal gezonde groet van het GoCanada team

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan

Vraag een offerte aan

Onze Nieuwsbrief

De nieuwsbrief die u wel wilt ontvangen! Op de hoogte blijven van nieuwtjes, aanbiedingen, wegbrengspecials en ander GoCanada nieuws? Schrijf uzelf dan in voor de GoCanada nieuwsbrief.

Waar kennen we GoCanada toch van?