Hello, nice to meet you!

Op zoek naar een helpende hand voor het samenstellen van die bijzondere reis door Canada? Zoek niet verder.
Hallo, hier zijn we; het GoCanada team. Een vrolijk dreamteam dat gedreven wordt door passie, kennis
en meer dan 20 jaar Canada ervaring. Samen stellen wij jouw droomreis samen! Neem contact op en slaap zelf binnenkort in die
stoere camper op dat orka eiland of in die kleinschalige accommodatie in dat mooie fjord. ... Lees meer

√ First off all… In love with Canada
√ Persoonlijk advies en no-nonsense
√ Onvergetelijke en bijzondere reizen op maat
√ Jarenlange ervaring met reizen door Canada
√ Handige GoCanada App en eigen campinggidsen

Zoek een reis door Canada
Praktisch

eTA

eTA formulier Canada

Reisdocumenten die u nodig heeft voor het reizen naar Canada

eTA formulier

Per 29 september 2016 zijn alle reizigers die geen visum nodig hebben voor Canada, verplicht om een eTA aan te vragen voordat zij aan boord gaan van een vliegtuig naar Canada.

U kunt dit tot uiterlijk 72 uur voor vertrek doen via de website www.canada.ca

en daar de online aanvraag invullen. Let er op dat u op de officiële website bent waarbij de kosten CAD 7,- per persoon bedragen.

Wij adviseren u wel dit ruimschoots voor vertrek te doen om eventuele stress en/of telleurstelling te voorkomen. De aanvraag is 5 jaar geldig (tenzij uw paspoort eerder verloopt).

LET OP BIJ DE ETA AANVRAAG:
het Nederlandse paspoort heeft nooit een letter o in het paspoortnummer, maar altijd een cijfer 0 (nul).
Let hier op bij het invullen van uw paspoortnummer tijdens de eTA aanvraag. Dit kan anders problemen opleveren op Schiphol.

Als u meer uitleg wilt over hoe u een eTA kunt aanvragen, dan kan dat via deze link.

Let er tevens op dat medische en juridische zaken uit het verleden (die eventueel verlopen zijn), negatieve invloed kunnen hebben op de goedkeuring. Let hier op! Mocht u daar vragen over hebben, bel ons.

Let op: een niet geaccordeerde aanvraag is geen geldige reden voor de annuleringsverzekering om u het geld te vergoeden bij annuleren. We raden u daarom aan deze aanvraag altijd zo snel mogelijk te doen.

Paspoort:

Uw paspoort dient geldig te zijn tot en met de dag dat u in Nederland terugkeert. Tevens dient u in het bezit te zijn van een retourticket. Nederlanders hoeven normaal gesproken geen visum te hebben indien ze niet langer dan 6 maanden in Canada verblijven.

ESTA formulier USA

Indien u naar de VS reist, dan dient u uiterlijk 3 dagen voor vertrek online deze ESTA-aanvraag in te vullen. Het maakt daarbij niet uit of u via de weg, lucht of het water de VS in reist. In alle gevallen dient u deze ESTA aanvraag te doen. U kunt deze aanvragen via esta.cbp.dhs.gov.
Uw ESTA is 2 jaar geldig, tenzij u in de tussentijd een nieuw paspoort hebt gekregen.

Onze Nieuwsbrief

De nieuwsbrief die u wel wilt ontvangen! Op de hoogte blijven van nieuwtjes, aanbiedingen, wegbrengspecials en ander GoCanada nieuws? Schrijf uzelf dan in voor de GoCanada nieuwsbrief.

Waar kennen we GoCanada toch van?