Zoek een reis door Canada

eTa

eTA formulier Canada

Reisdocumenten die u nodig heeft voor het reizen naar Canada

Paspoort:
Uw paspoort dient geldig te zijn tot en met de dag dat u in Nederland terugkeert. Tevens dient u in het bezit te zijn van een retourticket. Nederlanders hoeven normaal gesproken geen visum te hebben indien ze niet langer dan 6 maanden in Canada verblijven.

eTA formulier Canada
Per 15 maart 2016 zijn alle reizigers die geen visum nodig hebben voor Canada, verplicht om een eTA aan te vragen voordat zij aan boord gaan van een vliegtuig naar Canada.

U kunt dit tot 72 uur voor vertrek doen via de website www.cic.gc.ca en daar de online aanvraag invullen. (https://www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/visit-canada/eta/apply.html)

Let op: een niet geaccordeerde aanvraag is geen geldige reden voor de annuleringsverzekering om u het geld te vergoeden. We raden u daarom aan deze aanvraag zo snel mogelijk te doen. Indien u hulp wilt hebben bij het invullen van de eTA aanvraag, dan kunt u hier de volgende handleiding in het Nederlands raadplegen.

Deze aanvraag is 5 jaar geldig (tenzij uw paspoort eerder verloopt) en kost CAD 7,- per persoon.

ESTA formulier USA
U kunt ´over de weg´ de VS in zonder van te voren het online ESTA-formulier te hebben ingevuld. Reist u naar de VS per vliegtuig of cruiseschip, dan dient u uiterlijk 3 dagen voor vertrek online deze ESTA-aanvraag in te vullen.
Uw ESTA is 2 jaar geldig, tenzij u in de tussentijd een nieuw paspoort hebt gekregen.

Onze Nieuwsbrief

De nieuwsbrief die u wel wilt ontvangen! Op de hoogte blijven van nieuwtjes, aanbiedingen, wegbrengspecials en ander GoCanada nieuws? Schrijf uzelf dan in voor de GoCanada nieuwsbrief.