Hello, nice to meet you!

Op zoek naar een helpende hand voor het samenstellen van die bijzondere reis door Canada? Zoek niet verder.
Hallo, hier zijn we; het GoCanada team. Een vrolijk dreamteam dat gedreven wordt door passie, kennis
en meer dan 20 jaar Canada ervaring. Samen stellen wij jouw droomreis samen! Neem contact op en slaap zelf binnenkort in die
stoere camper op dat orka eiland of in die kleinschalige accommodatie in dat mooie fjord. ... Lees meer

🍁Persoonlijk advies en no-nonsense 🍁Onvergetelijke reizen op maat 🍁Jarenlange Canada ervaring 🍁Handige GoCanada app en campinggidsen

Zoek een reis door Canada
Highlights

Kamperen in Canada

Er wordt ons wel eens gevraagd wat nu de grootste highlight is die u tegenkomt tijdens uw rondreis door het mooie Canada. Naar onze mening is het kamperen zelf de grootste highlight. Kampvuurtje aan, zalmmoot op de barbecue en het grote genieten kan beginnen.

En of het nu in een luxe motorhome is of een stoere truck camper, de sterrenhemel is uiteindelijk hetzelfde.
Houdt u meer van de tent? U kunt er zelf eentje meenemen, maar u kunt ook prima ter plaatse een leuke safaritent of tipi huren.

Wij, van GoCanada, hebben elke model camper wel geprobeerd en kunnen alle voor- en nadelen zo oprakelen. Meer weten over campings? Moet ik deze reserveren? Wat is een Provincial Campground? Mag ik op een gravel road rijden naar die verborgen parel bij die warmwaterbron? We hebben veel campings zelf geprobeerd en vertellen graag uit eigen ervaring. We hebben zelfs een campingboekje met ‘hand picked’ rustieke campings waar we zelf ook graag staan.
Houdt u meer van de tent? U kunt er zelf eentje meenemen, maar u kunt ook prima ter plaatse een leuke safaritent of tipi huren. 

Wij, van GoCanada, hebben elke model <a href="https://www.gocanada.nl/camperreizen/campertypes">camper</a> wel geprobeerd en kunnen alle voor- en nadelen zo oprakelen. Meer weten over <a href="https://www.gocanada.nl/over-canada/campings">campings</a>? Moet ik deze reserveren? Wat is een Provincial Campground? Mag ik op een gravel road rijden naar die verborgen parel bij die warmwaterbron? We hebben veel campings zelf geprobeerd en vertellen graag uit eigen ervaring. We hebben zelfs een campingboekje met ‘hand picked’ <a href="https://www.gocanada.nl/over-canada/campings/rustic-campgrounds">rustieke campings</a> waar we zelf ook graag staan.
Wilt u graag een prijsopgave voor een camperreis? Laat het ons weten en we komen terug met een gepast voorstel. Wie weet pookt u binnenkort dat vuurtje op.
Wilt u graag een prijsopgave voor een camperreis? Laat het ons weten en we komen terug met een gepast voorstel. Wie weet pookt u binnenkort dat vuurtje op.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Vraag een offerte aan

Onze Nieuwsbrief

De nieuwsbrief die u wel wilt ontvangen! Op de hoogte blijven van nieuwtjes, aanbiedingen, wegbrengspecials en ander GoCanada nieuws? Schrijf uzelf dan in voor de GoCanada nieuwsbrief.

Waar kennen we GoCanada toch van?