Hello, nice to meet you!

Op zoek naar een helpende hand bij het samenstellen van die bijzondere reis door Canada? Zoek niet verder.
Hallo, hier zijn we; het GoCanada team. Een enthousiast team dat gedreven wordt door passie, kennis en meer dan 20 jaar Canada ervaring.
Samen stellen wij jouw droomreis samen! Een reis op maat die helemaal voldoet aan jouw wensen.

!!NEWS ALERT!!
We zijn benaderd door een grote camperverhuurder om dit voorjaar nog een groot deel van de vloot te verplaatsen.
Het resultaat: wegbrengcampers met onwijs leuke routes voor onwijs mooie prijsjes… in een prima periode... sommige lopen zelfs door tot juli.
Kijk snel verder. En over snel gesproken; wees er ook snel bij! Vanaf €1199,- p.p. inclusief vlucht en camper.

Beleef jouw droomreis naar Canada
Wij bieden een ruim aanbod aan reizen naar Canada. Maar waar ga je heen? Wordt het een autorondreis door Oost-Canada?
Of toch liever per camper door West-Canada? Of een combinatie daarvan? Geef je wensen aan ons door en wie weet
slaap je zelf binnenkort in die stoere camper op dat orka eiland of in die kleinschalige accommodatie in dat mooie fjord.

Onze reizen naar Canada
Met het aanbod op onze website hopen wij je te inspireren. Laat ons weten wat je wensen zijn
en wij gaan graag de uitdaging aan om je verwachtingen te overtreffen.

Camperreizen
Autorondreizen
Cruisereizen
Groepsreizen
Treinreizen
Cruisereizen
Wintersportreizen
Bijzondere accommodaties

Zoek een reis door Canada
Highlights

Kamperen in Canada

Er wordt ons wel eens gevraagd wat nu de grootste highlight is die u tegenkomt tijdens uw rondreis door het mooie Canada. Naar onze mening is het kamperen zelf de grootste highlight. Kampvuurtje aan, zalmmoot op de barbecue en het grote genieten kan beginnen.

En of het nu in een luxe motorhome is of een stoere truck camper, de sterrenhemel is uiteindelijk hetzelfde.
Houdt u meer van de tent? U kunt er zelf eentje meenemen, maar u kunt ook prima ter plaatse een leuke safaritent of tipi huren.

Wij, van GoCanada, hebben elke model camper wel geprobeerd en kunnen alle voor- en nadelen zo oprakelen. Meer weten over campings? Moet ik deze reserveren? Wat is een Provincial Campground? Mag ik op een gravel road rijden naar die verborgen parel bij die warmwaterbron? We hebben veel campings zelf geprobeerd en vertellen graag uit eigen ervaring. We hebben zelfs een campingboekje met ‘hand picked’ rustieke campings waar we zelf ook graag staan.
Houdt u meer van de tent? U kunt er zelf eentje meenemen, maar u kunt ook prima ter plaatse een leuke safaritent of tipi huren. 

Wij, van GoCanada, hebben elke model <a href="https://www.gocanada.nl/camperreizen/campertypes">camper</a> wel geprobeerd en kunnen alle voor- en nadelen zo oprakelen. Meer weten over <a href="https://www.gocanada.nl/over-canada/campings">campings</a>? Moet ik deze reserveren? Wat is een Provincial Campground? Mag ik op een gravel road rijden naar die verborgen parel bij die warmwaterbron? We hebben veel campings zelf geprobeerd en vertellen graag uit eigen ervaring. We hebben zelfs een campingboekje met ‘hand picked’ <a href="https://www.gocanada.nl/over-canada/campings/rustic-campgrounds">rustieke campings</a> waar we zelf ook graag staan.
Wilt u graag een prijsopgave voor een camperreis? Laat het ons weten en we komen terug met een gepast voorstel. Wie weet pookt u binnenkort dat vuurtje op.
Wilt u graag een prijsopgave voor een camperreis? Laat het ons weten en we komen terug met een gepast voorstel. Wie weet pookt u binnenkort dat vuurtje op.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Vraag een offerte aan

Onze Nieuwsbrief

De nieuwsbrief die u wel wilt ontvangen! Op de hoogte blijven van nieuwtjes, aanbiedingen, wegbrengspecials en ander GoCanada nieuws? Schrijf uzelf dan in voor de GoCanada nieuwsbrief.

Waar kennen we GoCanada toch van?