Zoek een reis door Canada

Excursies

De grootste excursie is het reizen door Canada zeggen wij wel eens gekscherend. Dat neemt natuurlijk niet weg dat het fantastisch om authentieke Canadese ervaringen op te doen.

Nu hebben wij bij GoCanada, al zeggen we het zelf, inmiddels een mooie collectie ‘ervaringen’ verzameld in de vorm van een paar unieke excursies.
Op onze website lichten we er een paar uit, maar we hebben er natuurlijk honderden, verspreid over heel Canada. Sommige ontdekt door ons zelf (postvlucht), sommige heel spannend (Grizzly viewing) en sommige emotioneel. Denk aan Evi, die kayakt met de orka’s.We voegen deze ‘ervaringen’ graag toe aan uw rondreis, of dit nu met een auto of met een camper is. Bel of mail ons voor meer informatie.

Ps. Iedereen die bij ons een reis boekt krijgt ook ons zelf gemaakte boekje; What to do in Canada. Met een verzameling van de meest bijzondere ervaringen in West Canada.

Onze Nieuwsbrief

De nieuwsbrief die u wel wilt ontvangen! Op de hoogte blijven van nieuwtjes, aanbiedingen, wegbrengspecials en ander GoCanada nieuws? Schrijf uzelf dan in voor de GoCanada nieuwsbrief.

GoCanada heeft meegewerkt aan