Hello, nice to meet you!

Op zoek naar een helpende hand voor het samenstellen van die bijzondere reis door Canada? Zoek niet verder.
Hallo, hier zijn we; het GoCanada team. Een vrolijk dreamteam dat gedreven wordt door passie, kennis
en meer dan 20 jaar Canada ervaring. Samen stellen wij jouw droomreis samen! Neem contact op en slaap zelf binnenkort in die
stoere camper op dat orka eiland of in die kleinschalige accommodatie in dat mooie fjord. ... Lees meer

🍁Persoonlijk advies en no-nonsense 🍁Onvergetelijke reizen op maat 🍁Jarenlange Canada ervaring 🍁Handige GoCanada app en campinggidsen

Zoek een reis door Canada
ACCOMMODATIES

Echo Valley Ranch and Spa

Diep verborgen in de ‘Cariboo regio’ ligt de indrukwekkende Echo Valley Ranch & Spa. Deze bijzondere ranch heeft een Aziatisch tintje door de vrouw van de eigenaar. Naast prachtige tochten per paard kunt u hier ook de lekkerste Thaise massages krijgen en elke donderdag wordt er heerlijk Thais gekookt. We spreken uit eigen ervaring dat dat een ware traktatie is. Er komen zelfs buren per vliegtuig naar de ranch om hier te eten.

De ranch bestaat uit een hoofdgebouw waar zich de gezamenlijke ruimte en het restaurant bevinden (waar gezamenlijk gegeten wordt) en in de bijgebouwen bevinden zich verschillende ruime suites en kamers. Verspreid over de immense ranch bevinden zich verschillende ‘Canadese cabins’ waar het heerlijk toeven is. Vele hebben een prachtig vergezicht over de uitstrekte landerijen die deze ranch rijk is. Het gebouw waarin de spa zich bevindt is in Thaise stijl opgetrokken en is op zich al een bezienswaardigheid.

Het is niet de goedkoopste ranch van Canada, maar zeker de moeite waard. Ook kinderen zijn hier van harte welkom en kunnen zich naar hartenlust uitleven in het zwembad of op de ranch. Er zijn verschillende activiteiten bij te boeken, zoals wandeltochten, fietstochten, goudzoek excursies, vliegvissen en niet te vergeten de spa. Kortom, een unieke ranch op een prachtige locatie op ongeveer 45 minuten rijden (over een onverharde, maar goede weg) vlakbij het dorpje Clinton.

We zijn hier zelf onlangs een paar dagen geweest, dus bel ons gerust om onze persoonlijke ervaringen te horen.

Onze Nieuwsbrief

De nieuwsbrief die u wel wilt ontvangen! Op de hoogte blijven van nieuwtjes, aanbiedingen, wegbrengspecials en ander GoCanada nieuws? Schrijf uzelf dan in voor de GoCanada nieuwsbrief.

Waar kennen we GoCanada toch van?