Zoek een reis door Canada
ACCOMMODATIES

Desolation Sound Resort

Als we het hebben over een unieke accommodatie, dan hebben we het wel over het Desolation Sound Resort. We weten niet goed of we ze nu huisjes, cabins of cottages moeten noemen, maar stuk voor stuk hebben ze een andere vorm, indeling en uitzicht. Verspreid over een helling van een klein fjord genaamd Okeover Inlet ligt Desolation Sound Resort heel afgelegen, midden in de natuur vlakbij het dorpje Lund aan de Sunshine Coast.
Onze goede vriend John Hermsen van Footprint Nature Explorations laat zijn kajaktours door natuurpark ‘Desolation Sound’ vertrekken vanaf dit resort. Ook het op loopafstand gelegen restaurant de ‘Laughing Oyster’ is al een goede reden om in Desolation Sound Resort te verblijven.
Oké, we moeten eerlijk zijn…. Het meubilair in de huisjes heeft niet het meest moderne design, maar de huisjes zijn schoon en voorzien van goed ingerichte keukens, barbecues op het ‘deck’ en de locatie is ‘priceless’. We hebben de orka’s hier zelf voorbij zien zwemmen. (Let op: er wordt geen eten of drinken in het resort verkocht).

Onze Nieuwsbrief

De nieuwsbrief die u wel wilt ontvangen! Op de hoogte blijven van nieuwtjes, aanbiedingen, wegbrengspecials en ander GoCanada nieuws? Schrijf uzelf dan in voor de GoCanada nieuwsbrief.

Waar kennen we GoCanada toch van?