Zoek een reis door Canada

Marianne Checkley

Don’t be a tourist, be a traveller.

Toen ik voor de eerste keer in Canada kwam was ik 16 en enorm onder de indruk. Van het land, de mensen, de diversiteit maar vooral van het gevoel dat het aan de andere kant van de wereld was. Maar liefst 11 uur vliegen en dan uitstappen in zo’n wonderschoon landschap… het had bijna iets magisch.

"Canada (b)lijkt voor velen een liefde voor het leven, en terecht!"

Gelukkig ben ik nog een aantal keren teruggeweest en heb ik Canada goed leren kennen. Het is zo’n land waar je je eigenlijk nooit toerist voelt maar een reiziger. Elke dag zie je, hoor je en voel je wel iets dat verbaast en verwondert: een zwarte beer met twee rollebollende kleintjes, de druppels van een spuitende orka op je gezicht of een ervaring van ‘the sound of silence’ omdat je in je eentje op een rots ziet en (écht) helemaal niets hoort.
Ik vind het heerlijk om mijn ervaring te delen met klanten, hen te vertellen over de mooiste plekjes van mijn collega’s en mijzelf, dat maakt een reis uniek en onvergetelijk.

Onze kinderen van 16 en 18 zijn nu op een leeftijd dat ze zelf op vakantie willen: Spanje, Griekenland, Portugal, alles passeert de revue. Een mooie gelegenheid voor ons om eens buiten de schoolvakantie te gaan, maar toen ze hoorden dat we plannen hadden om weer naar Canada te gaan moesten we toch een grotere camper gaan boeken.

Mariannes pics

Onze Nieuwsbrief

De nieuwsbrief die u wel wilt ontvangen! Op de hoogte blijven van nieuwtjes, aanbiedingen, wegbrengspecials en ander GoCanada nieuws? Schrijf uzelf dan in voor de GoCanada nieuwsbrief.

Waar kennen we GoCanada toch van?