Hello, nice to meet you!

Op zoek naar een helpende hand bij het samenstellen van die bijzondere reis door Canada? Zoek niet verder.
Hallo, hier zijn we; het GoCanada team. Een enthousiast team dat gedreven wordt door passie, kennisen meer dan 20 jaar Canada ervaring. Samen stellen wij jouw droomreis samen!
Een reis op maat die helemaal voldoet aan jouw wensen. Neem vrijblijvend contact op en slaap zelf binnenkort in die stoere camper op dat orka eiland of in die kleinschalige accommodatie in dat mooie fjord. ... Lees meer

🍁Persoonlijk advies en no-nonsense 🍁Onvergetelijke reizen op maat 🍁Jarenlange Canada ervaring 🍁Handige GoCanada app en campinggidsen

Zoek een reis door Canada

Barbara Gauw

Canada addict

Als ik aan Canada denk, heb ik alleen maar hoogtepunten om op terug te kijken: de hippiesfeer op Salt Spring Island, de orka's die langs zwommen bij Telegraph Cove, de adembenemende helikoptervlucht boven de Rockies.

"Onze hele familie is gek van Canada"

Kajakken in Desolation Sound, de walvissen en ijsschotsen tijdens de Alaska cruise of de lol met de kids op roadtrip in de camper op Vancouver Island, de vele bbq’s en niet te vergeten de uithoeken waar we met de postvlucht landden...alles was werkelijk geweldig! En nu kan ik uitkijken naar onze camperreis naar Nova Scotia en Ne Brunswick volgend jaar…ik kan niet wachten!

Mijn bezochte provincies, territories en omliggende Amerikaanse staten: British Columbia, Alberta, Ontario, New Brunswick, Prince Edward Island, Nova Scotia en Alaska.

Barbara haar foto's

Onze Nieuwsbrief

De nieuwsbrief die u wel wilt ontvangen! Op de hoogte blijven van nieuwtjes, aanbiedingen, wegbrengspecials en ander GoCanada nieuws? Schrijf uzelf dan in voor de GoCanada nieuwsbrief.

Waar kennen we GoCanada toch van?