Zoek een reis door Canada

We krijgen veel vragen over reizen in 2021. Canada is een veilige bestemming met relatief weinig corona. Daarnaast is een camper in de Canadese bossen natuurlijk een stuk geïsoleerder dan een druk all inclusive resort. We krijgen dan ook al veel aanvragen voor camperreizen naar Canada in 2021, maar we krijgen daarnaast ook veel vragen over zekerheden, flexibiliteit en annuleringskosten bij een volgende coronapiek. Kortom, hoe gaat GoCanada daar mee om?
We kunnen daar kort en duidelijk over zijn. We hebben een ‘GoSafe’ manier gevonden om daar mee om te gaan. Wie een camperreis boekt voor 31 oktober 2020 kan kosteloos annuleren tot 6 weken voor vertrek indien er sprake is van een negatief reisadvies (oranje of rood) veroorzaakt door een tweede corona-uitbraak. Dit geldt alleen voor camperreizen (exclusief campings), omdat sommige bijzondere accommodaties, cruise- en treinmaatschappijen strengere annuleringsvoorwaarden hanteren. Mocht er een trein, cruise of binnenlandse vlucht in uw reis zitten, dan zullen we daar net als dit jaar natuurlijk zo coulant mogelijk mee omgaan.

Hieronder een opsomming van de voorwaarden:


  • De ‘GoSafe’ garantie geldt voor alle pakketreizen geboekt voor 31 oktober 2020.

  • De ‘GoSafe’ garantie geldt alleen indien er sprake is van een coronapiek en een negatief reisadvies (oranje of rood) voor Canada.

  • De garantie vervalt wanneer 6 weken voor vertrek Canada op code geel of groen staat.

  • Na deze 6 weken gelden onze reguliere voorwaarden.

  • De garantie geldt niet over het eventuele trein-, cruise- of campingelement van uw reis of wanneer er een binnenlandse vlucht is geboekt. We kunnen deze elementen dan uiteraard wel omboeken naar een later tijdstip of een andere oplossing zoeken.Interesse om in 2021 naar Canada te gaan?We hebben de vroegboek tarieven van Air Transat en de grote camperverhuurders inmiddels binnen en die zien er gunstig uit. De verwachtingen zijn dat deze snel omhoog gaan, dus helemaal komend jaar zal de volgende regel zeker gelden: vroeg boeken loont!
Om volgend jaar een hoopvol tintje te geven hebben we 2021 uitgeroepen tot ‘jaar van de orka’. Door de oorspronkelijke bewoners (vroeger indianen genoemd maar tegenwoordig ‘First Nations’) wordt dit magische dier gezien als een soort beschermheer voor de reiziger.

In hun cultuur staat de orka voor: Familie, romantiek, levensduur, harmonie, reizen, gemeenschapszin en veiligheid. ‘Hij die de reiziger beschermt ver van huis en hem terugbrengt wanneer het tijd is’.

Onze inmiddels bekende ‘3 weekse vroegboek camperaanbieding’ staat dit jaar dan ook in het teken van de orka en heeft een van de beste orka excursies van Canada inclusief. Naast een heerlijke drie weekse zwerftocht door de natuur van Canada per luxe camper gaat u naar een van de laatste ‘boardwalk’ dorpjes van Canada genaamd Telegraph Cove . Van daaruit gaat u per comfortabele excursieboot (met toilet en koffie) de Johnstone Strait en Broughton Archipelago Marine Park in. Habitat van ongeveer 250 northern resident orcas. Ga snel verder naar onze aanbieding voor meer info .


Wilt u 2021 een andere reis maken door Canada en benieuwd naar een vrijblijvend voorstel? Vul ons offerteformulier in en we komen snel bij uw terug met een reisvoorstel op maat!
Eenieder die met ons in 2021 naar Canada reist, kan een leuke orka verrassing tegemoet zien om mee te nemen tijdens de reis! Een soort Canadese Christoffel eigenlijk.

Praat met onze Canada Experts

Hulp nodig met het samenstellen van uw perfecte Canada rondreis die zit als een maatpak? Neem vrijblijvend contact met ons op, we helpen u graag verder.

Maak kennis met onze medewerkers

Onze Nieuwsbrief

De nieuwsbrief die u wel wilt ontvangen! Op de hoogte blijven van nieuwtjes, aanbiedingen, wegbrengspecials en ander GoCanada nieuws? Schrijf uzelf dan in voor de GoCanada nieuwsbrief.