Zoek een reis door Canada

Canada & corona

Beste Canada liefhebber,

Door de huidige corona crisis snappen we dat u vragen hebt over de eventuele gevolgen voor uw geboekte reis naar Canada.

Er geldt op dit moment een inreisverbod voor onbepaalde tijd naar Canada voor internationale reizigers die niet per se naar Canada hoeven. Data genoemd op Canadese overheidswebsites zijn indicatief en niet keihard aangezien Canada zichzelf de ruimte geeft het inreisverbod op te heffen of aan te houden naar gelang de situatie daarom vraagt. Canada heeft op dit moment (net als de rest van de wereld) code oranje en wordt als niet veilig beschouwd.
Canada bekijkt de situatie van dag tot dag en ook wij houden de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten. Ook hebben wij dagelijks contact met onze leveranciers.

Op dit moment zijn we druk met de passagiers die op korte termijn vertrekken. We bekijken de situatie per geval en nemen contact met u op indien dat nodig is. Gaat u dus pas over bijvoorbeeld 2 maanden weg of hebt u vragen over omboek- en annuleringsvoorwaarden, dan vragen we nog even uw geduld als het niet echt dringend is.

Hoe gaan wij op dit moment om met uw reservering i.v.m. de corona-(Covid-19)crisis?Wanneer u vertrekt voor 07 mei of als de reis niet door kan gaan omdat bijvoorbeeld de luchtvaartvaartmaatschappij niet vliegt, dan is het zeker dat uw reis niet doorgaat en komt u in aanmerking voor het zogenaamde coronavoucher. Dit voucher is een initiatief van de ANVR en de SGR en zorgt er voor dat de waarde van uw gedane aan- of restbetaling omgezet wordt in een tegoed wanneer u niet kunt reizen. Dit ‘coronavoucher’ kunt u gebruiken bij GoCanada voor een toekomstige boeking.
Als de volgende reis duurder is dan de waarde van het voucher, dan zult u het verschil bij dienen te betalen. Het voucher is geldig voor 12 maanden. Het voucher wordt afgegeven op naam van de hoofdboeker en is alleen geldig voor de reizigers uit het reisgezelschap van de originele boeking.

Voor reizen met vertrek ná 07 mei gelden op dit moment de voorwaarden zoals aangegeven op uw factuur en in onze reguliere voorwaarden. Echter hoeft u uw restantbetaling voorlopig nog niet over te maken als uw vertrekdatum in de maand mei valt. Omdat de ontwikkelingen erg snel gaan en we niet kunnen voorspellen hoe de situatie er de komende tijd uitziet, zullen wij hier op anticiperen indien nodig.

Veranderingen aangaande ons beleid omtrent het coronavirus vindt u op onze website. Voor de laatste informatie over reizen naar Canada en het coronavirus is er ook een speciale website in het leven geroepen waar de actuele informatie van de verschillende relevante instanties op verzameld is. Klik hier voor meer info»»

Op dit moment is het erg druk en werkt een gedeelte van het team thuis. We proberen alle vragen zo snel mogelijk te beantwoorden en annuleringen en omboekingen spoedig af te handelen. Dit kan echter wat langer duren dan normaal. Wij vragen uw begrip hiervoor. Het zijn lastige tijden voor ons allemaal.

We houden u op de hoogte! Voor nu, fingers crossed en bovenal; blijf gezond!


Uw GoCanada team,

Roderick, Astrid, Barbara, Esther, Fleur, Jessica, Suzanne en Vivian

Wellicht inspireert u dit ook

Nieuwe wegbrengers 2020

Tip: Voorjaarsvakantie Camperaanbieding

Praat met onze Canada Experts

Hulp nodig met het samenstellen van uw perfecte Canada rondreis die zit als een maatpak? Neem vrijblijvend contact met ons op, we helpen u graag verder.

Maak kennis met onze medewerkers

Onze Nieuwsbrief

De nieuwsbrief die u wel wilt ontvangen! Op de hoogte blijven van nieuwtjes, aanbiedingen, wegbrengspecials en ander GoCanada nieuws? Schrijf uzelf dan in voor de GoCanada nieuwsbrief.