Zoek een reis door Canada

Camper wegbrengaanbieding Vancouver-Calgary

Familie, romantiek, levensduur, harmonie, reizen, gemeenschapszin en veiligheid. ‘Hij die de reiziger beschermt ver van huis en hem terugbrengt wanneer het tijd is’.
Hoe mooi is dat? Dit zijn de kenmerken die de orka symboliseert in de spirituele wereld van de oorspronkelijke First Nations (oorspronkelijke bewoners) op Vancouver Island. Na een roerig en moeilijk 2020 leek het ons daarom mooi om 2021 symbolisch uit te roepen tot het ‘jaar van de orka’ bij GoCanada. Want zo’n beschermer willen we toch allemaal wel tijdens onze verre reizen?
Onze inmiddels bekende vroegboek camperspecial zal dit jaar dan ook in het teken staan van de heilige orka door een toegevoegde orka-excursie vanuit het authentieke dorp Telegraph Cove. Dit is een van de laatste ‘boardwalk’ dorpen van Canada en vanuit hier gaat een van de beste orka-excursies die er te vinden is. De Johnstone Straight en het Broughton Archipelago Marine Provincial Park herbergen elk jaar ongeveer 250 Northern Resident Killer Whales (orka’s) en zijn vanuit Telegraph Cove direct te benaderen zonder lange afstanden te hoeven varen. De tocht vindt dan ook plaats met een comfortabele cruiser met toilet en koffie aan boord en u hoeft daarom niet een heel warmtepak aan zoals bij veel zodiacs wel het geval is. Kortom: comfortabel en met een grote kans op het zien van walvissen en orka’s. De tochten worden uitgevoerd door Prince of Whales en het welzijn van de orka staat bij dit bedrijf hoog in het vaandel.

Praat met onze Canada Experts

Hulp nodig met het samenstellen van uw perfecte Canada rondreis die zit als een maatpak? Neem vrijblijvend contact met ons op, we helpen u graag verder.

Maak kennis met onze medewerkers

Onze Nieuwsbrief

De nieuwsbrief die u wel wilt ontvangen! Op de hoogte blijven van nieuwtjes, aanbiedingen, wegbrengspecials en ander GoCanada nieuws? Schrijf uzelf dan in voor de GoCanada nieuwsbrief.