Zoek een reis door Canada

Over deze reis

Hot spring camperspecial 3 weken Vancouver mei 2020

Net als de afgelopen jaren komen we ook dit jaar met een prachtige vroegboek aanbieding. Drie weken een prachtige nieuwe C-Medium (22ft) luxe camper van de firma Fraserway met maar liefst 3000(!) km vrij, non-stop vluchten en een nacht luchthavenhotel voor maar Euro 1299,- per persoon. Vertrek 5 en 12 mei 2020.
Wist u dat er een gebied is onder in British Columbia genaamd de ‘Kootenays’? Een onbekend gebied met kleine historische dorpjes als Kaslo en Nelson, groene valleien, fruitkraampjes langs de weg en prachtige natuurcampings. Maar ook opvallend veel warmwaterbronnen. Speciaal als vroegboekactie doen we voor drie van deze bronnen, de Ainsworth-, Halcyon- en Nakusp Hot Springs de toegangskaartjes er gratis bij. En uiteraard gaat dit gepaard met een heel leuk en alternatief route-advies door deze ‘onontdekte regio’. We zijn er net zelf doorheen gereden, dus alles vers van de pers.
Kortom, voor een scherpe prijs een non-stop vlucht, 1 nacht hotel, 20 dagen luxe nieuwe camper van Fraserway, een prachtige route en gratis toegang tot drie warmwaterbronnen in de prachtige Kootenay Mountains.

Reissom vanaf Euro 1299,- per persoon op basis van 2 personen (exclusief Euro 37,50 reserveringskosten en Euro 2,50 bijdrage aan het calamiteitenfonds) Wilt u een ander model, laat het ons weten. We rekenen dit graag voor u uit.

Inbegrepen bij deze reis

Hot spring camperspecial 3 weken Vancouver mei 2020

Reissom is inclusief:
Non-stop vlucht Vancouver Air Transat
Luchthavenbelasting
1 overnachting luchthavenhotel Vancouver
20 dagen camperhuur C-Medium Fraserway
3000 km vrij
klaarmaakkosten
2x kampeeruitrusting
klaarzetkosten
CDR verzekering (reduceert het eigen risico tot CAD 750,- per schadegeval)
transfers luchthaven > luchthavenhotel > camperverhuurder > luchthaven
gratis toegang tot 3 verschillende hot springs
Kootenay routesuggestie
Rustic Campgrounds Guide West-Canada
What to do Excursiegids

C-Medium:
Bijzonderheden: automaat, 2WD, vrije doorloop, luifel, hoogslaper en vast bed achterin

Uitrusting: douche, toilet, magnetron, air conditioning, koelkast, vriezer, oven, radio/CD-speler, zonnepanelen en generator.
Lengte: 721 cm

Bedafmetingen:
lengte breedte
Hoogslaper 198 cm 132 cm
Bed achterin 198 cm 147 cm
Dinette 167 cm 114 cm

Schema & Route Drie weekse Hot Springs camperspecial Vancouver mei 2020

Hot spring camperspecial 3 weken Vancouver mei 2020

U krijgt van ons een uitgebreid routevoorbeeld door de prachtige Kootenays die u langs alle natuurlijke warmwaterbronnen stuurt, de historische dorpjes en onontdekte natuurgebieden. Groene valleien afgewisseld met bloeiende boomgaarden, fruitstandjes langs de weg en een lokale ‘farmers market’. Lokaler wordt het niet.
De route die u van ons krijgt zal u grotendeels door de Selkirk, Purcell en Monashee Mountains brengen, met authentieke hippiedorpjes als Nelson, Kaslo en Ymir. Wie kent ze niet?
Een leuke ‘niet zo standaard’ route langs nieuwe gebieden. ‘Camp like a local’.

Foto's & Video

Vergelijkbare reizen

Camper Fraserway incl. klaarmaakkosten, kampeeruitrusting, 2000 km, CDR verzekering en transfers

Vancouver, BC

21 dagen

v.a. €1964

Praat met onze Canada Experts

Hulp nodig met het samenstellen van uw perfecte Canada rondreis die zit als een maatpak? Neem vrijblijvend contact met ons op, we helpen u graag verder.

Maak kennis met onze medewerkers

Onze Nieuwsbrief

De nieuwsbrief die u wel wilt ontvangen! Op de hoogte blijven van nieuwtjes, aanbiedingen, wegbrengspecials en ander GoCanada nieuws? Schrijf uzelf dan in voor de GoCanada nieuwsbrief.