Zoek een reis door Canada

Over deze reis

Drie weekse HAL cruise Ultimate Alaska & Pacific Northwest Adventurer

Deze cruise is onderdeel van het zogenaamde 'EXC in-depth voyages' programma van de HAL, waarbij er tijdens de cruise meer aandacht is voor de bestemmingen die worden aangedaan en er dieper wordt ingegaan op zaken zoals wildlife en natuur. Daarnaast is er ook extra aandacht voor fotografie, geschiedenis, cultuur en actieve uitstapjes tijdens de cruise. U kunt kiezen uit een van deze thema's, maar daarnaast is het ook mogelijk om van elk thema wat meer te ervaren tijdens de cruise. Ook zijn er tijdens de cruise experts op het gebied van deze thema's aanwezig die u tijdens workshops en lezingen aan boord veel informatie kunnen geven.

De Maasdam is het vijfde schip van Holland America Line in onze geschiedenis van meer dan 140 jaar dat is vernoemd naar de Maas-rivier in Nederland. Het schip is een ​​eerbetoon aan het verleden, maar omarmt moderne voorzieningen. Gasten kunnen aan boord genieten van kookshows en praktische workshops bij America's Test Kitchen. Ontdek onze wereld met BBC Earth Experiences. Ontspan met een spabehandeling in de Greenhouse Spa & Salon. Dineer in een van onze specialiteitenrestaurants. Geniet van een onvergetelijke cruisevakantie aan boord van de Maasdam en vaar met haar mee naar de Caraïbische eilanden, het Panamakanaal, Canada & New England of Europa. Er kunnen 1200 gasten aan boord en daarmee is de Maasdam een middelgroot schip. Hierdoor kan het schip ook in de kleinere, meer afgelegen havens aanmeren.

De hutten:
Binnen
Ongeveer 16-21 vierkante meter
Deze comfortabele hutten bevatten twee bedden die kunnen worden omgevormd tot een queensize bed - ons karakteristieke Mariner's Dream™-bed met luxueuze Euro-Top-matrassen, hoogwaardige massagedouchekoppen en tal van voorzieningen.
Gedeeltelijk zeezicht
Ongeveer 16-24 vierkante meter
Deze hutten hebben een gedeeltelijk zeezicht en bevatten twee bedden die kunnen worden omgevormd tot een queensize bed - ons karakteristieke Mariner's Dream™-bed met luxueuze Euro-Top-matrassen, hoogwaardige massagedouchekoppen en tal van voorzieningen.
Lanai
Ongeveer 17-24 vierkante meter
Glazen schuifdeuren (gespiegeld voor privacy) komen uit op ons Promenadedek vanuit deze comfortabele hut met twee bedden die kunnen worden omgevormd tot een queensize bed - ons karakteristieke Mariner's Dream™-bed met luxueuze Euro-Top-matrassen, hoogwaardige massagedouchekoppen en andere voorzieningen.
Vista Suite
Ongeveer 26 vierkante meter inclusief veranda
Deze met licht overspoelde comfortabele suites bevatten een teakhouten veranda, ramen van de vloer tot het plafond en een comfortabele zithoek. Ze bevatten twee bedden die kunnen worden omgevormd tot een queensize bed, ons karakteristieke Mariner's Dream™-bed met luxueuze Euro-Top-matrassen, een ligbad met jacuzzi en douche, minibar en koelkast.
Neptune Suite
Ongeveer 53 vierkante meter inclusief veranda
Deze ruime suites hebben ramen van de vloer tot het plafond met uitzicht op een privéveranda en worden overspoeld met licht. Ze omvatten een grote zithoek met een minibar en koelkast, en twee bedden die kunnen worden omgevormd tot een kingsize bed, ons karakteristieke Mariner's Dream™-bed met luxueuze Euro-Top-matrassen, en een aparte kleedkamer. Er is ook een slaapbank voor twee personen. De badkamer is voorzien van een ruim ligbad met jacuzzi en douche. Voorzieningen zijn onder meer toegang tot de exclusieve Neptune Lounge, een privéconciërge en allerlei gratis diensten.


Inbegrepen bij deze reis

Drie weekse HAL cruise Ultimate Alaska & Pacific Northwest Adventurer

21 overnachtingen in een binnenhut aan boord van het ms Maasdam

Schema & Route Drie weekse cruise Ultimate Alaska & Pacific Northwest Adventurer

Dag 1

Vertrek San Francisco

U vertrekt om 17 uur vanuit San Francisco voor uw Alaska avontuur.

San Francisco, Californië, was lang Amerika’s schitterende stad aan de zee: een baken aan de westkust die bloeide tijdens de goudkoorts van 1849 en in bijna de hele 20e eeuw de zonnige Californië-droom belichaamde. Het is altijd een stad van dromers geweest, een plek die zowel de tegencultuur van het land aantrekt en ook, ironisch genoeg, mensen die in één klap rijk willen worden. De Summer of Love ontvouwde zich hier in 1967, terwijl het tegenwoordig het epicentrum is van de Internet-economie, en opnieuw een periode van expansie kent.

Eén ding is constant gebleven in de kleurrijke geschiedenis: de benijdenswaardige locatie van de stad op het puntje van een schiereiland die de Baai van San Francisco scheidt van de Pacific. Om elke hoek en vanaf elke heuveltop is er uitzicht op het water en de bruggen van de stad wachten erop om gefotografeerd te worden.
Dag 2

Op zee

Deze dagen vaart u langs de westkust van de VS richting Canada. Onderweg kunt u walvissen en misschien wel orka's zien.
Dag 4

Ketchikan

Aankomst 10:00 AM
Vertrek 06:00 PM

Ketchikan is gebouwd boven het water en klampt zich aan de kust van de Tongass Narrows vast. Naast de hoofdattracties - Creek Street, het Tongass Historical Museum, Totem Bight State Park en Saxman Village – kunt u een excursie per watervliegtuig maken naar de adembenemende Misty Fjords. Deze diepwater fjorden zijn ontstaan door terugtrekkende gletsjers die granieten kliffen van meer dan 300 meter boven zee achterlieten en er zijn talloze watervallen die in het rustige water neerkletteren. Alleen al de foto’s die u vanaf de aanlegsteiger neemt zijn de trip meer dan waard
Dag 5

Sitka

Aankomst 09:00 AM
Vertrek 05:00 PM

Dag 6

Hubbard Glacier

Aankomst 10:00 AM
Vertrek 04:00 PM
Dag 7

Prince William Sound

U vaart 's ochtends door Prince William Sound om 's middags aan te komen in Valdez.
Aankomst 12:00 PM
Vertrek 08:00 PM
Dag 8

College Fjord

Aankomst 08:00 AM
Vertrek 02:00 PM
Dag 9

Homer

Aankomst 08:00 AM
Vertrek 06:00 PM
Dag 10

Kodiak

Aankomst 08:00 AM
Vertrek 06:00 PM
Dag 11

Op zee

Dag 12

Haines

Aankomst 08:00 AM
Vertrek 10:00 PM
Dag 13

Tracy Arm + Juneau

Tracy Arm
Aankomst 07:00 AM
Vertrek 11:00 AM

Juneau
Aankomst 02:00 PM
Vertrek 11:00 PM
Dag 14

Fredrick Sound

Aankomst 07:00 AM
Vertrek 05:00 PM
Dag 15

Wrangell

Aankomst 08:00 AM
Vertrek 05:00 PM
Dag 16

Cruise door de Inside Passage

Dag 17

Vancouver

Aankomst 08:00 AM
Vertrek 11:00 PM
Dag 18

Victoria

Aankomst 08:00 AM
Vertrek 05:00 PM
Dag 19

Port Alberni

Aankomst 08:00 AM
Vertrek 06:00 PM
Dag 20

Astoria

Aankomst 08:00 AM
Vertrek 06:00 PM
Dag 21

Op zee

Dag 22

aankomst in San Francisco

Aankomst 07:00 AM
Toon de rest

Foto's & Video

Vergelijkbare reizen

Praat met onze Canada Experts

Hulp nodig met het samenstellen van uw perfecte Canada rondreis die zit als een maatpak? Neem vrijblijvend contact met ons op, we helpen u graag verder.

Maak kennis met onze medewerkers

Onze Nieuwsbrief

De nieuwsbrief die u wel wilt ontvangen! Op de hoogte blijven van nieuwtjes, aanbiedingen, wegbrengspecials en ander GoCanada nieuws? Schrijf uzelf dan in voor de GoCanada nieuwsbrief.