Hello, nice to meet you!

Op zoek naar een helpende hand bij het samenstellen van die bijzondere reis door Canada? Zoek niet verder.
Hallo, hier zijn we; het GoCanada team. Een enthousiast team dat gedreven wordt door passie, kennisen meer dan 20 jaar Canada ervaring. Samen stellen wij jouw droomreis samen!
Een reis op maat die helemaal voldoet aan jouw wensen. Neem vrijblijvend contact op en slaap zelf binnenkort in die stoere camper op dat orka eiland of in die kleinschalige accommodatie in dat mooie fjord. ... Lees meer

🍁Persoonlijk advies en no-nonsense 🍁Onvergetelijke reizen op maat 🍁Jarenlange Canada ervaring 🍁Handige GoCanada app en campinggidsen

Zoek een reis door Canada

Vluchten naar Canada

Als er één ‘ver weg’ bestemming goed aan te vliegen is, dan is het Canada wel. Het aanbod non-stop vluchten op Canada is zo groot dat we elke grote stad tegenwoordig zonder overstap aan kunnen vliegen. Door de relatieve korte ‘pool vluchten’ zit u al na 7 uur vliegen in het oosten en na 9 uur in het westen. Met name wanneer er met kinderen gevlogen wordt is dit een groot pluspunt.

In het oosten wordt Toronto het hele jaar door aangevlogen door KLM en Air Canada en in het hoogseizoen door Air Transat. Met name de laatste heeft soms hele voordelige aanbiedingen richting Toronto. Montreal heeft een dagelijkse non-stop vlucht van KLM en Halifax wordt alleen met een overstap aangevlogen. Via Toronto met KLM of Air Canada. Air Transat vliegt non-stop van Brussel naar Montreal.

Naar het westen kunt u het jaar door non-stop met KLM naar Vancouver, Edmonton en Calgary vliegen. Met name ook onder de wintersporters populaire vluchten. Waarom 10 uur autorijden als u ook in 8 uur naar de wintersport kunt vliegen? Calgary en Vancouver worden van mei tot en met oktober door Air Transat aangevlogen. Airlines met een overstap zijn ook een optie, en soms ook goedkoper, maar door de langere routes verdubbelt u vaak de reistijd.

Wij hebben goede tarieven met de genoemde airlines en bieden onze vliegreizen (bijna) altijd aan inclusief ruimbagage! Kortom, genoeg mogelijkheden en we vertellen u er graag meer over.

Onze Nieuwsbrief

De nieuwsbrief die u wel wilt ontvangen! Op de hoogte blijven van nieuwtjes, aanbiedingen, wegbrengspecials en ander GoCanada nieuws? Schrijf uzelf dan in voor de GoCanada nieuwsbrief.

Waar kennen we GoCanada toch van?