Zoek een reis door Canada

Vluchten naar Canada

Als er één ‘ver weg’ bestemming goed aan te vliegen is, dan is het Canada wel. Het aanbod non stop vluchten op Canada is zo groot dat we elke grote stad tegenwoordig zonder overstap aan kunnen vliegen. Door de relatieve korte ‘pool vluchten’ zit al in 7 uur vliegen in het oosten en in 9 uur in het westen. Met name wanneer er met kinderen gevlogen worden is dit een groot pluspunt.

In het oosten wordt Toronto het hele jaar door aangevlogen door de KLM, Air Canada en in het hoogseizoen door Air Transat. Met name de laatste heeft soms hele voordelige aanbiedingen richting Toronto. Montreal heeft een dagelijks non stop vlucht van de KLM en Halifax wordt alleen met een overstap aangevlogen. Via Reykjavik met Icelandair of via Toronto met de KLM of Air Canada.

Naar het westen kun je het jaar door non stop met de KLM naar Vancouver, Edmonton en Calgary. Met name ook onder de wintersporters populaire vluchten. Waarom 10 uur autorijden als je ook in 8 uur naar je wintersport kunt vliegen. Calgary en Vancouver worden van mei tot en met oktober door Air Transat aangevlogen. Airlines met een overstap zijn ook een optie, en soms ook goedkoper, maar door de lagere routes verdubbel je vaak de reis tijd.

Wij hebben goede tarieven met de genoemde airlines en bieden onze vliegreizen altijd aan incl. bagage! Kortom, genoeg mogelijkheden en we vertellen u er graag meer over.

Onze Nieuwsbrief

De nieuwsbrief die u wel wilt ontvangen! Op de hoogte blijven van nieuwtjes, aanbiedingen, wegbrengspecials en ander GoCanada nieuws? Schrijf uzelf dan in voor de GoCanada nieuwsbrief.