Menu

GoCanada in de media

In de loop der jaren zijn we al vaak in de media verschenen, was het vroeger vaak in de papieren krant, tegenwoordig vindt u ons naast de krant op TV, Youtube en diverse social media.

Inmiddels weten diverse productie maatschappijen ons te vinden als er een TV programma of een film in Canada wordt gemaakt, hier blijkt vaak hoe handig het kan zijn dat we zelf veel kennis over Canada paraat hebben

Hieronder vindt u enkele programma's waaraan we hebben meegewerkt.

3 op Reis gemist dit seizoen?

GoCanada heeft met trots weer meegewerkt aan 4 prachtige afleveringen van 3 op reis. Hieronder de afleveringen:

Canada aflevering 1:

Canada aflevering 2:

Canada aflevering 3:

Canada aflevering 4:

GOCANADA - WANDERGoCanada & Wander

GoCanada heeft onlangs meegewerkt aan het online reisprogramma Wander. Hieronder de 4 afleveringen waarin Toprak en Barry de mooiste avonturen beleven langs de mooie Sunshine Coast Canada west Canada. En wie goed kijkt ziet in de eerste aflevering onze eigen Roderick een geheim verklappen.

GoCanada op TV en Youtube.

Wij geloven in ‘veel Canada op TV en online’ en werken daarom veel mee aan televisie – en online producties. Dit najaar zal o.a. ‘BNN op Reis’ en ‘All You Need is Love’ veel Canada tonen.

We zullen u qua data op de hoogte houden via Facebook en nieuwsbrieven. Zoekt u hulp met het produceren van TV, film of foto-shoots in Canada? Laat het ons weten, we werken graag mee.

Hieronder enkele voorbeelden van producties waar we de afgelopen jaren aan meegewerkt hebben.

All You Need is Love & Kerstspecials

Naast de verschillende kerstspecials van ‘All you Need is Love’ werken we ook regelmatig mee aan enkele andere programma’s waarin de liefde centraal staat!

Heeft u de uitzendingen van ‘Love is in the Air’ gemist? Klik op het filmpje om enkele mooie beelden te zien uit de verschillende afleveringen waaraan we hebben meegewerkt…

All you need is Love Love is in the Air

BNN op reis

Chris Zeegers in Canada met GoCanada Chris Zegers is voor ‘BNN op reis’ dwars door Canada getrokken.

Freek in het wild

Zo hebben we ook meegewerkt aan het kinderprogramma ‘Freek in het Wild’. In 3 afleveringen is te zien hoe Freek van alles verteld over zalmen en beren. Voor de opnames zaten ze in het Desolation Resort aan de upper ‘Sunshine Coast’. Ook voor volwassenen interessant!
Klik hieronder op de links voor alle afleveringen:

Freek in het Wild


Ook komen we met een mooie reisserie in het RTL4 programma Life is Beautiful op zondagmiddag

Life is beautiful

Roderick was te gast bij het programma 'Life is Beautiful' om wat meer te vertellen over naar reizen naar Canada. Klik op het filmpje hieronder om dit interview te bekijken.

Berend TV

Onderstaand filmpje kregen we doorgestuurd van de 13 jarige Berend die deze zomer een mooie camperreis heeft gemaakt door Canada! We waren erg onder de indruk van zijn ‘vlog’ en willen dat dan ook graag met jullie delen. Bij deze........

Uitdaging: 3 weken in 3 minuten

Hoe breng je de grote diversiteit van een van de meest indrukwekkende natuurgebieden ter wereld in beeld in een hele korte film?
GoCanada heeft de twee veelbelovende filmmakers Rob Deelen en Martijn van der Sanden op pad gestuurd "met een camper en een camera" om die uitdaging aan te gaan. Hun opdracht: Breng in minder dan 3 minuten een 3 weekse camperreis door West Canada in beeld. Zie hier het resultaat.