Menu

Hotels - Victoria

Delta Victoria Ocean Pointe Resort

Delta Victoria Ocean Pointe Resort Dit hotel ligt aan de binnenhaven van Victoira op steenworp afstand van alle winkels en bezienswaardigheden. Het Delta Victoria Ocean Pointe Resort is voorzien van een binnenbad, whirlpool, sauna, tennis en squashbanen. Er is een restaurant en bar in het hotel. De 239 kamers zijn voorzien van TV/telefoon, minibar en badkamer met bad/douche en WC.

The Fairmont Empress

The Fairmont Empress Dit historische en beroemde hotel ligt zeer centraal met uitzicht over de haven van Victoria. Het hotel is voorzien van meerdere restaurants en bars en de bekende 'Bengal Lounge'. The Fairmont Empress heeft een binnenbad, spa, whirlpool, sauna en fitness ruimte. De 477 kamers zijn voorzien van TV/telefoon, strijkmogelijkheden en badkamer met bad/douche, föhn en WC.

Sandman Hotel & Suites Victoria

Sandman Hotel & Suites Victoria De locatie van dit hotel is op loopafstand van alle bezienswaardigheden en de haven. Het Sandman Hotel & Suites heeft een rstuarant en bar, binnenbad, whirlpool en fitness faciliteiten. De 100 ruime kamers zijn voorzien van TV/telefoon en een badkamer met bad/douche, föhn en WC.