Menu

Hotels - Vancouver

Best Western Downtown

Best Western Downtown Dit confortabele hotel ligt vlakbij het leuke Granville en de trendy wijk Yaletown. Het Best Western Downtown beschikt over een restaurant, fitness ruimte en whirlpool op de bovenste verdieping en internet. Alle 142 kamers zijn voorzien van TV/telefoon, kluis en een badkamer met bad/douche, wc en föhn.

Sandman Hotel Downtown

Sandman Hotel Downtown Dit hotel beschikt over 302 kamers en ligt aan de West Georgia Street, vlakbij de 'GM Place', het 'BC Place Stadium' en verschillende theaters. IN het hotel bevinden zicht de Moxie's Classic Grill, Shark Club Bar & Grill en de Mbar Lounge. Het beschikt over een fitness ruimte, binnen zwembad en whirlpool. Kamers hebben een eigen badkamer met bad/douche en wc.

Georgian Court Hotel

Georgian Court Hotel Dit centraal gelegen hotel ligt aan Beatty Street op loopafstand van verschillende bezienswaardigheden. Het hotel beschikt over een goed restaurant, een bistro, bar en in de zomer een terras. De kamers zijn uitgerust met alle moderne faciliteiten, zoals een TV, filmkanaal, bureau, minibar, gratis internet aansluiting en strijkmogelijkheden. De badkamer beschikt over een bad/douche, föhn, en WC.

The Fairmont Hotel Vancouver

The Fairmont Hotel Vancouver Gesitueerd middenin in het hart van de stad ligt dit luxe-hotel op de ideale locatie. Alle trendy winkels, theaters en musea bevinden zich in de directe nabijheid van het hotel. 'The Fairmont Hotel Vancouver', beschikt over een zwembad, 'healthclub', whirlpool, sauna, spa en diverse winkeltjes. Er is een restaurant en een bar. De kamers zijn voorzien van TV/telefoons, minibar, strijkmogelijkheden en een badkamer met bad/douche, föhn en WC.

Sandman Hotel & Suites Vancouver Airport

Sandman Hotel & Suites Vancouver Airport Dit hotel ligt op een paar minuten van de luchthaven en heeft een shuttle bus. Het ligt vlakbij de winkels van Richmond. Het Sandmand Hotel & Suites heeft een zwembad, whirlpool, fitness ruimte en een restaurant en lounge. De 172 kamers zijn voorzien van TV/telefoon, filmkanaal en een badkamer met bad/douche en WC.