Menu

Hotels - Toronto

Chelsea Hotel

Delta Chelsea Hotel Dit grote hotel telt 1590 kamers en is gelegen in het hart van Toronto's winkeldistrict. Het hotel beschikt over 2 zwembaden, sauna's, whirlpools en een fitnessruimte. Er zijn twee restaurants en een cocktail lounge. De kamer zijn voorzien van TV/telefoon en een badkamer met bad/douche en WC.


Ramada Hotel & Suites

Ramada Hotel & Suites Dit centraal gelegen hotel ligt op loopafstand van veel winkels, restaurant en bars. Het beschikt over een binnenbad, sauna, whirlpool en fitness ruimte. De kamers beschikken over een TV/telefoon en strijkmogelijkheden en een badkamer met bad/douche, föhn en WC.


The Fairmont Royal York

The Fairmont Royal York Dit beroemde en historische luxe hotel ligt in het hart van Toronto op loopafstand van alle bezienswaardigheden. Het beschikt over 3 restaurants, cocktail lounge, 2 binnenbaden, sauna's, whirlpools en een fitnessruimte. De kamers beschikken over een TV/telefoon, internetaansluiting, minibar en een badkamer met bad/douche, föhn en WC.

Holiday Inn Select Toronto Airport Hotel

Holiday Inn Select Toronto Airport Hotel Dit hotel telt 445 kamers en ligt 5 minuten van de luchthaven en vanuit het hotel is de binnenstat makkelijk bereikbaar. Het Holiday Inn Select Toronto Airport heeft een binnen en buitenbad, sauna en een whirlpool. Er is een restaurant en bar. De kamer zijn voorzien van TV/telefoon en strijkmogelijkheden en een badkamer met bad/douche, wc en föhn.