Menu

Hotels - Tofino

Duffin Cove Resort

Duffin Cove Resort Dit kleine resort ligt aan het water op loopafstand van het Centrum Tofino. Naast de standaard kamers zijn er in het Duffin Cove Resort ook suites en cabins te boeken. Alle kamers hebben een keuken, TV/telefoon en badkamer met bad/douche en WC. Er worden verschillende 'outdoor' activiteiten georganiseerd zoals 'whale & bear watching tours'.

Days Inn Tofino / Wheigh West Marine Resort

Days Inn Tofino / Wheigh West Marine Resort Dit hotel is gesitueerd in het centrum van Tofino en telt 63 kamers. Er is een restaurant en pub en er worden verschillende activiteiten georganiseerd vanuit de eigen haven van het Wheigh West Marine Resort. Sommige kamers hebben een keuken en open haard maar alle kamers zijn uitgerust met TV/telefoon en badkamer met bad/douche en WC.

Long Beach Lodge Resort

Long Beach Lodge Resort Dit prachtige luxe resort ligt prachtig in het bos met uitzicht over zee. Het hotel en de kamers zijn stijlvol ingericht en van alle gemakken voorzien. Het Long Beach Lodge Resort beschikt over een restaurant en bar. Er zijn naast de standaard kamers ook cottages te huur. Alle kamers zijn voorzien van een TV/telefoon, internetaansluiting, strijkmogelijkheden en een badkamer met bad/douche en WC.