Menu

Hotels - Revelstoke

Coast Hillcrest Resort

Coast Hillcrest Resort Dit mooie hotel ligt langs de TransCanada Highway op steenworp afstand van het centrum van Revelstoke, met meerdere restaurants, bars en winkels. Het Coast Hillcrest resort beschikt over een restaurant en bar en er zijn zowel zomers als winter meerdere activiteiten te ondernemen vanuit het hotel. Het hotel heeft 75 kamers met TV/telefoon, strijkmogelijkheden, kluis en badkamer met bad/douche en wc.

Sandman Inn

Sandman Inn Het voordelige maar comfortabele toeristenklasse hotel ligt ook langs de TransCanada highway op loopafstand van het centrum en beschikt over een binnenbad, sauna, whirlpool, een 'Denny's restaurant en een lounge. Alle 84 kamers in het Sandman Inn Revelstoke beschikken over een TV/telefoon en strijkmogelijkheden en een badkamer met bad/douche en WC een föhn.

Glacier House Resort

Glacier House Resort Deze lodge beschikt over 16 kamers in de lodge en 10 cabins. De lodge ligt op een paar kilometer van het centrum van Revelstoke en er kunnen vanuit het Glacier House Resort meerdere activiteiten ondernomen worden. In de winter is dit een bekend snowmobile resort. Er is een restaurant, pub, binnenbad en whirlpool. De kamers beschikken over een TV/telefoon en een badkamer met bad/douche en WC.