Menu

Hotels - Montreal

Travelodge Montreal Centre

Travelodge Montreal Centre Dit betaalbare toeristenklasse hotel ligt middenin het centrum van Montreal op loopafstand van alle belangrijke bezienswaardigheden en winkels. Het Travelodge Montreal Centre beschikt over een restaurant en lounge. De kamers zijn voorzien TV/telefoon, filmkanaal en badkamer bad/douche en WC. Het ontbijt is bij de prijs inbegrepen.

Holiday Inn Montreal Midtown

Holiday Inn Montreal Midtown Het hotel ligt in 'midtown' Montreal op loopafstand van alle restaurants, theaters en winkelcentra. Een rustige accommodatie in het hart van een drukke stad. Het Holiday Inn Montreal Midtown heeft een binnenbad, whirlpool, sauna, restaurant, cocktail lounge, massage faciliteiten en een fitness ruimte. De kamers zijn voorzien van een TV/telefoon, internetaansluiting, strijkmogelijkheden en een badkamer met bad/douche en WC.

Hotel Place D'Armes

Hotel Place D'Armes Dit charmante en luxueuze hotel is gesitueerd in 'old Montreal' en biedt gasten een zeer persoonlijke service. Het hotel Place D'Armes beschikt over een fitnessruimte, een restaurant en bar / saloon. De 44 kamers zijn gezellig ingericht en voorzien van TV/telefoon, internetaansluiting, minibar, cd-speler en een badkamer met bad/douche, föhn en WC.

Fairmont The Queen Elizabeth

Fairmont The Queen Elizabeth Het historische en bekende hotel ligt op loopafstand van 'old Montreal' en andere bezienswaardigheden. Het Fairmont 'The Queen Elizabeth' is voorzien van alle moderne faciliteiten zoals een zwembad, whirlpool, fitnessruimte. Er zijn meerdere goede restaurants en bars in het hotel. De kamers zijn voorzien van alle gemakken zoals, TV/telefoon, internetaansluiting en badkamer met bad/douche en WC.

Hilton Montreal Airport

Hilton Montreal Airport Dit 486 kamers tellende hotel ligt in een prachtig aangelegde tuin op een paar minuten van Dorval Airport en 20 minuten van de binnenstad. Er is een gratis shuttle bus van en naar de luchthaven. Het Hilton Montreal Airport beschikt over een restaurant, bar, zwembad en fitness ruimte. De kamers zijn voorzien van TV/telefoon, internetaansluiting en badkamer met bad/douche en WC.