Menu

Hotels - Jasper

Lobstick Lodge

Lobstick Lodge Dit toeristenklasse hotel bevindt zich op loopafstand van het centrum van Jasper. Het hotel beschikt over een binnenbad, meerdere hot tubs, een sauna, een 'steamroom', een restaurant, lounge en zomers een terras. Alle 139 kamers hebben een TV/telefoon, strijkmogelijkheden en een badkamer met bad/douche en WC.

Jasper Inn Alpine Resort

Jasper Inn Alpine Resort Dit 143 kamers tellende hotel is gesitueerd in een rustiger gedeelte van Jasper op een paar minuten loopafstand van het centrum van Jasper. Het hotel beschikt over een restaurant, lounge, verwarmd binnenbad en een 'steamroom'. De kamers beschikken over een TV/telefoon en een badkamer met bad/douche en WC.

The Fairmont Jasper Park Lodge

The Fairmont Jasper Park Lodge Dit prachtige resort telt 446 kamers en cabines en is gelegen in het bos aan een prachtig meer op een paar minuten rijden van het centrum van Jasper. Dit luxe hotel beschikt over een restaurant, bar en een lounge. Verder beschikt het hotel over een verwarmd buitenbad, 'steam room', kanoverhuur, tennisbanen en een prachtige golfbaan en paardrij mogelijkheden. De kamers beschikken over een TV/telefoon, internetaansluiting en een badkamer met bad/douche en WC.