Menu

Hotels - Halifax

Citadel Halifax Hotel

Citadel Halifax Hotel Dit toeristen klasse hotel telt 267 kamers en is centraal gelegen in de directe nabijheid van meerdere bezienswaardigheden, winkelcentra restaurants. Het Citadel Halifax hotel beschikt over een restaurant en cocktailbar. Er is een binnenbad, sauna, whirlpool en fitness ruimte. De kamers beschikken over een TV/telefoon, internetaansluiting en strijkmogelijkheden. De badkamers hebben een bad/douche en WC.

The Lord Nelson Hotel & Suites

The Lord Nelson Hotel & Suites Dit mooie hotel bevindt zicht in het centrum van Halifax tegenover het park en de Halifax Citadel. 'The Lord Nelson Hotel' beschikt over alle moderne faciliteiten incl. restaurant, bar en fitnessruimte. De kamers hebben een TV/ telefoon, internetaansluiting, strijkmogelijkheden en een badkamer met bad/douche en WC.

The Westin Nova Scotian

The Westin Nova Scotian Dit luxe hotel heeft 297 comfortabele kamers en ligt nabij het centrum van Halifax dichtbij alle winkels, restaurants en bars. 'The Westin Nova Scotian' beschikt over een binnenbad, fitness ruimte, beauty-spa, restaurant, bar en lounge. De kamers hebben een TV/telefoon, internetaansluiting, strijkmogelijkheden en een badkamer met bad/douche en WC.