Menu

Hotels - Banff

Banff Voyager Inn

Banff Voyager Inn Dit toeristenklasse hotel telt 88 kamers en bevindt zicht aan Banff Avenue op 10 minuten lopen van het centrum. Het Banff Voyaer Inn is voordelig en heeft een goede ligging. Het beschikt over een verwarmd buitenbad, suana, restaurant, terras in de zomer, een slijterij en lounge. De kamers beschikken over een TV/telefoon, balkon een badkamer met bad/douche en WC.

Banff Caribou Lodge

Banff Caribou Lodge Dit populaire hotel ligt bij het centrum aan Banff Avenue en telt 200 kamers. In het hotel bevindt zich het bekende 'the Keg' restaurant. De Banff Caribou Lodge beschikt over een fitness ruimte, sauna, meerdere whirlpools en een 'steamroom'. De kamers beschikken over een TV/telefoon, internetaansluiting en een badkamer met bad/douche en WC.

Spruce Grove Inn

Spruce Grove Inn Dit keurige hotel ligt aan de Banff Avenue, op loopafstand van alle winkels, bars en restaurants. Het Spruce Grove Inn beschikt over een lounge, restaurant, verwarmd buitenbad, whirlpool en een 'steamroom'. De kamers hebben een TV/telefoon, internetaansluiting een badkamer met bad/douche en WC.

The Fairmont Banff Springs

The Fairmont Banff Springs Dit wereldberoemde luxe hotel ligt in de 'Bow Valley' uitkijkend over het centrum van Banff. The Fairmont Banff Springs beschikt over 7 restaurants, meerdere lounges en bars, bowlingbaan en een beauty spa. De kamers beschikken over een TV/telefoon, minibar, strijkmogelijkheden, fohn en een internetaansluiting. De badkamer beschikt over een bad/douche en wc.