Menu

Fly & Drive Canada

Een vlucht en een huurauto boeken lijkt soms makkelijker dan het is. Tarieven van de luchtvaartmaatschappijen en autoverhuurders veranderen snel en veel luchtvaartmaatschappijen vragen direct een 100% betaling en rekenen 100% annuleringskosten.

Daarnaast zijn veel autoverhuurders zijn onduidelijk in hun voorwaarden en presenteren aan de balie allemaal verzekeringen om eigen risico’s af te kopen.

AlamoHertz

Wij werken samen met verschillende verhuurders zoals Alamo en Hertz waarbij we naast de grotere steden ook kleinere locaties aan kunnen bieden. Ook reserveren we veel one-way rentals tussen de grote steden. Denk bijvoorbeeld aan ophalen in Calgary en achterlaten in Vancouver. Of ophalen in Toronto en achterlaten in Halifax. Informeer naar de mogelijkheden en eventuele one-way kosten.

Qua vluchten werken we veel met Air Transat, de KLM en Air Canada. Deze luchtvaarmaatschappijen vliegen veelal non stop op veel steden binnen Canada en staan ook combinaties toe tussen deze steden.

Ford KugaChevrolet Suburban

Vermijd onduidelijkheid en onnodige kosten en laat ons uw fly & drive regelen. Wij combineren de voordeligste vlucht- en autohuur tarieven en u betaald maar 15% aan en het restant 6 weken voor vertrek. Transparant en duidelijk.

Vul ons offerteformulier in of surf naar ons webwinkel voor een specifiekere prijsopgave.

Bekijk fly & drives:

  • Oost Canada

    (u komt terecht in het nieuwe online boekingssysteem van GoCanada.nl)

  • West Canada

    (u komt terecht in het nieuwe online boekingssysteem van GoCanada.nl)