Menu

GoCanada - Wegbreng campers

GoCanada Wegbrengcamper

Overzicht wegbrengcampers 2019

Camper wegbrengactie Elk jaar helpen wij veel verhuurders met het herstationeren van hun vloot. Dit kan zijn omdat in het voorjaar nieuwe campers vanuit de fabriek verspreid worden naar alle locaties in Canada, maar het kan ook zo zijn dat er gebruikte wagens naar een locatie moeten waar ze makkelijker verkocht worden. De meeste wegbrengcampers hebben we in het voorjaar, maar ook in september en oktober komen ze regelmatig voor.

Wees er snel bij, want op = op!

  • Vers van de pers, Calgary-Vancouver voor Euro 1399,- p.p.
    Zojuist kregen we van één van onze verhuurders de vraag of we mee kunnen helpen een aantal campers van Calgary naar Vancouver te verplaatsen. Bij deze aanbieding kunt u in twee weken van Calgary naar Vancouver rijden en zijn er 1600 km vrij inbegrepen.
    Wegbrengcamper van Calgary naar Vancouver »»
  • Vancouver of Calgary --> Whitehorse, vertrek 13 mei voor Euro 1899 pp
    Wilt u met een camper in drie weken van Vancouver of Calgary naar Whitehorse rijden? We hebben enkele campers beschikbaar voor deze wegbrengaanbieding met vertrek op 13 mei.
    Wegbrengcamper naar Whitehorse »»

Klik hier voor de lijst met actuele en online boekbare wegbrengcampers »»

 

De nieuwste wegbrengacties communiceren wij als eerste via onze nieuwsbrief. Hieronder kunt u zich daarvoor aanmelden om op de hoogte te blijven. U kunt natuurlijk ook contact met ons opnemen voor meer informatie, tel. 035 7503225 of info@gocanada.nl