Menu

GoCanada - Wegbreng campers

GoCanada Wegbrengcamper

Overzicht wegbrengcampers 2018

Camper wegbrengactie Elk jaar helpen wij veel verhuurders met het herstationeren van hun vloot. Dit kan zijn omdat in het voorjaar nieuwe campers vanuit de fabriek verspreid worden naar alle locaties in Canada, maar het kan ook zo zijn dat er gebruikte wagens naar een locatie moeten waar ze makkelijker verkocht worden. De meeste wegbrengcampers hebben we in het voorjaar, maar ook in september en oktober komen ze regelmatig voor.

Wees er snel bij, want op = op!

  • Vancouver --> Calgary, vertrek 25 sep. voor Euro 1649 pp
    Waarschijnlijk onze meest populaire reis, onze wegbrengactie tussen Vancouver en Calgary. Bezoek alle hoogtepunten van West Canada zonder veel kilometers te hoeven rijden, meer tijd dus om lekker te wandelen en ‘wildlife’ te spotten!
  • Vancouver --> Whitehorse, vertrek 11 mei voor Euro 1699 pp
    Dit is de eerste wegbrenger voor 2019. En meteen ook een hele leuke met een hele mooie route. De kans om op een betaalbare manier de Yukon te zien!

Klik hier voor de lijst met actuele en online boekbare wegbrengcampers »»

 

De nieuwste wegbrengacties communiceren wij als eerste via onze nieuwsbrief. Hieronder kunt u zich daarvoor aanmelden om op de hoogte te blijven. U kunt natuurlijk ook contact met ons opnemen voor meer informatie, tel. 035 7503225 of info@gocanada.nl