Menu

GoCanada - Wegbreng campers

GoCanada Wegbrengcamper

Overzicht wegbrengcampers 2018

Camper wegbrengactie Elk jaar helpen wij veel verhuurders met het herstationeren van hun vloot. Dit kan zijn omdat in het voorjaar nieuwe campers vanuit de fabriek verspreid worden naar alle locaties in Canada, maar het kan ook zo zijn dat er gebruikte wagens naar een locatie moeten waar ze makkelijker verkocht worden. De meeste wegbrengcampers hebben we in het voorjaar, maar ook in september en oktober komen ze regelmatig voor.

Op dit moment hebben we de beschikbare wegbrengacties voor het voorjaar van 2018 online.

Wees er snel bij, want op = op!

  • Calgary --> Vancouver, vertrek 1 mei 1399,- p.p.
    In 2 weken tijd van de bergen naar de kust. Een mooie periode voor een mooie prijs.
  • Toronto --> Vancouver, vertrek 26 april 4wkn 1499,- p.p.
    Een maand lang dwars door Canada of Amerika? Voor deze extra lange wegbrenger hebben we enkele wagens beschikbaar. Bel of mail voor meer info.
  • Vancouver --> Calgary, vertrek 4 sep. 20 dagen 1999,- p.p.
    Deze aanbieding is te boeken in de mooiste periode van het jaar, namelijk begin september. Door de grootste voorspelde zalmentrek in 4 jaar een unieke kans om dit van dichtbij te bekijken.

Klik hier voor de lijst met actuele en online boekbare wegbrengcampers »»

 

De nieuwste wegbrengacties communiceren wij als eerste via onze nieuwsbrief. Hieronder kunt u zich daarvoor aanmelden om op de hoogte te blijven. U kunt natuurlijk ook contact met ons opnemen voor meer informatie, tel. 035 7503225 of info@gocanada.nl