Menu

GoCanada - Wegbreng campers

GoCanada Wegbrengcamper

Overzicht wegbrengcampers 2018

Camper wegbrengactie Elk jaar helpen wij veel verhuurders met het herstationeren van hun vloot. Dit kan zijn omdat in het voorjaar nieuwe campers vanuit de fabriek verspreid worden naar alle locaties in Canada, maar het kan ook zo zijn dat er gebruikte wagens naar een locatie moeten waar ze makkelijker verkocht worden. De meeste wegbrengcampers hebben we in het voorjaar, maar ook in september en oktober komen ze regelmatig voor.

Op dit moment hebben we de beschikbare wegbrengacties voor het voorjaar van 2018 online.

Wees er snel bij, want op = op!

 • Vancouver --> Calgary, , Gold Rush Special incl. Barkerville excursie vertrek 14, 21, 28 aug v.a. 2099,- p.p.
  Voor het eerst een wegbrenger in de zomer! Deze wegbrenger is er al v.a. half augustus! Incl. bezoek een grootste authentieke goudzoekdorp van Canada.
 • Vancouver --> Calgary, vertrek 4 sep. 20 dagen 1999,- p.p. of vertrek 25 sep. voor Euro 1649 pp
  Deze aanbieding is te boeken in de mooiste periode van het jaar, namelijk begin september. Door de grootste voorspelde zalmentrek in 4 jaar een unieke kans om dit van dichtbij te bekijken.
 • Vancouver --> Calgary, Truck Camper Special vertrek 5 sep 1599,- p.p.
  (deze staat nog niet online), bel of mail voor meer info.
 • Whitehorse --> Calgary, vertrek 24 sep. 20 dagen 1499,- p.p.
  Neem de Cassiar Highway en zie de zalmen vissen bij Sterwart en Hyder en drink een kop koffie met uitzicht op de Salmon Glacier…
  Klik hier »», bel of mail voor meer info.

Klik hier voor de lijst met actuele en online boekbare wegbrengcampers »»

 

De nieuwste wegbrengacties communiceren wij als eerste via onze nieuwsbrief. Hieronder kunt u zich daarvoor aanmelden om op de hoogte te blijven. U kunt natuurlijk ook contact met ons opnemen voor meer informatie, tel. 035 7503225 of info@gocanada.nl